1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στην Altius Insurance το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των υπαλλήλων διάφορων...

Στην Altius Insurance το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των υπαλλήλων διάφορων δήμων

Στην Altius Insurance το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των υπαλλήλων διάφορων δήμων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε πρόσφατο ανοικτό διαγωνισμό, τον οποίο προκήρυξε ο Δήμος Στροβόλου εκ μέρους και των άλλων πιο κάτω Αναθέτουσων Αρχών, η Altius Insurance Ltd, εξασφάλισε το Ομαδικό Σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης των υπαλλήλων των πιο κάτω Δήμων και Συμβουλίων:

Δήμοι Στροβόλου, Αγλαντζιάς, Λατσιών, Έγκωμης, Λακατάμιας, Αγίου Δομετίο, Ιδαλίου, Αγίας Νάπας, Κερύνειας, Καραβά και Γερίου, Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αγίας Νάπας, Κεντρική Υπηρεσία Κοινοτικών Συμβουλίων Επαρχίας Αμμοχώστου και Ένωση Δήμων Κύπρου.

Το σχέδιο τριετούς διάρκειας, το οποίο παρέχει συμπληρωματικές καλύψεις εξωνοσοκομειακής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στην Κύπρο και ενδονοσοκομειακής περίθαλψης στο εξωτερικό σε περίπτωση απροσδόκητης ασθένειας ή ατυχήματος κατά τη διάρκεια ταξιδιού, πέραν των καλύψεων που προσφέρει το ΓΕΣΥ.

Στη φωτογραφία από δεξιά, ο Δήμαρχος του Δήμου Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Altius Insurance, κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης, κατά την υπογραφή και  παράδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Πηγή: inbusinessnews

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.