1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Ολοκληρώνεται σήμερα η ετήσια συνάντηση του MDRT στη Βοστώνη των ΗΠΑ...

Ολοκληρώνεται σήμερα η ετήσια συνάντηση του MDRT στη Βοστώνη των ΗΠΑ – Πολυμελής παρουσία από Κύπρο! (φωτογραφίες)

Ολοκληρώνεται σήμερα η ετήσια συνάντηση του MDRT στη Βοστώνη των ΗΠΑ – Πολυμελής παρουσία από Κύπρο! (φωτογραφίες)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες της ετήσιας διεθνούς συνάντησης των μελών του MDRT ενώ παρών στη Βοστώνη των ΗΠΑ βρίσκεται και πολυμελής αντιπροσωπία του MDRT Κύπρου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Λούκα Τσούκα.

Η διεθνής συνάντηση του MDRT, του μεγαλύτερου οργανισμού χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών συμβούλων στον κόσμο, πραγματοποιείται φέτος ξανά με φυσική παρουσία αφού τα τελευταία 2 χρόνια η συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί ψηφιακά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η συνάντηση που ξεκίνησε την Κυριακή 26 Ιούνιου στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, περιλαμβάνει περισσότερες από 120 ομιλίες από διεθνούς κύρους ομιλητές ενώ αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για τα μέλη του διεθνούς οργανισμού.

Σε σύντομη συνομιλία μας με τον Πρόεδρο του MDRT Κύπρου, κ. Λούκα Τσούκα, που βρίσκεται στη Βοστώνη για τις εργασίες της συνάντησης, μας δήλωσε ότι «κατά την διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των μελών του MDRT που διεξάγετε τις τελευταίες μέρες με επιτυχία στη Βοστώνη, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε εξαιρετικές ομιλίες και ιδέες από εξαιρετικούς ομιλητές» προσθέτοντας ότι «κάτω από την ομπρέλα του MDRT συνεχίζουμε τη δια βίου μάθηση».

Δείτε πιο κάτω φωτογραφικό υλικό από την συνάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τι σημαίνει το να είσαι μέλος του MDRT και τι κερδίζεις από αυτό

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.