1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Ο νέος και ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ στο νέο επεισόδιο...

Ο νέος και ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks

Ο νέος και ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τον νέο και απερχόμενο πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών φιλοξένησε στο 10ο της επεισόδιο η εκπομπή  INSURANCE TALKS που είναι από χθες στον αέρα στο κανάλι μας στο YOUTUBE.

Φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους, δημιουργού του Cyprus Insurance News, ήταν ο νέος πρόεδρος του συνδέσμου Πάνος Τσιολής και ο απερχόμενος πρόεδρος Κυριάκος Ανδρέου.

Αφορμή για το επεισόδιο αυτό ήταν η πρόσφατη εκλογική συνέλευση του ΠΣΕΑΔ κατά την οποία προέκυψε διαδοχή στην ηγεσία του συνδέσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο απερχόμενος πρόεδρος έκανε τον απολογισμό του για τα τελευταία 6 χρόνια που ήταν στην προεδρία του συνδέσμου ενώ ο νέος πρόεδρος σκιαγράφησε τους στόχους και τις επιδιώξεις του νέου διοικητικού συμβουλίου για τη νέα διετία.

Ακόμη συζητήσαμε για τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής σήμερα αλλά και τον ρόλο που έχει να διαδραματίσει ο ίδιος ο σύνδεσμος.

Οι δύο μας φιλοξενούμενοι κάλεσαν όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές να σταθούν δίπλα στον σύνδεσμο που σκοπός του είναι η διαφύλαξη των συμφερόντων όλων των επαγγελματιών του κλάδου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

Χορηγοί αυτού του επεισοδίου ήταν οι εταιρείες:

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η ΠΟΑΔ στο Insurance Talks σε μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης

Imperial Dekra

SoEasy Travel Insurance

DHD Insurance

Ideal Insurance

HJS Insurance

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.