1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Who is Who του νέου προέδρου του ΠΣΕΑΔ

Το Who is Who του νέου προέδρου του ΠΣΕΑΔ

Το Who is Who του νέου προέδρου του ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αλλαγή στην ηγεσία του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών είχαμε μετά από 6 χρόνια, με τον Πάνο Τσιολή να εκλέγεται νέος πρόεδρος του συνδέσμου για την επόμενη διετία και να διαδέχεται τον Κυριάκο Ανδρέου.

Ο κ. Τσιολής εξελέγη μετά από μία εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε στις 17 Ιανουαρίου 2024 με την πρώτη επαρχιακή γενική συνέλευση και ολοκληρώθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου με την Ετήσια Γενική Συνέλευση του συνδέσμου και τον καταρτισμό σε σώμα του 17μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην πρώτη του δήλωση στο Cyprus Insurance News, ο κ. Τσιολής αναφέρει «Με μότο το Μαζί Μπορούμε, έχουμε όραμα τη συνεχή εξέλιξη και ανέλιξη του επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή».

Συμπλήρωσε ότι «με την εφαρμογή μίας νέας συλλογικής στρατηγικής που βασίζεται σε τρεις πυλώνες στόχος μας είναι να πετύχουμε την υλοποίηση των πιο πάνω. Οι τρεις αυτοί πυλώνες είναι η επίτευξη του οράματος μας, ένα νέο μοντέλο εσωτερικής διακυβέρνησης του συνδέσμου και μια νέα προσέγγιση “εξωτερικής” πολιτικής».

Το διοικητικό Συμβούλιο και το προεδρίο

Σύμφωνα με το καταστατικό του συνδέσμου, η κάθε επαρχιακή επιτροπή εκλέγει τους εκπροσώπους της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου. Συγκεκριμένα, η Επαρχία Λευκωσίας έχει 7 εκπροσώπους, οι Επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας/Αμμοχώστου από 4 εκπροσώπους και η Επαρχία Πάφου 2 εκπροσώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ideal Insurance: Συμμετείχε στην Έκθεση Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Μετά το πέρας της Παγκύπριας Γενικής Συνέλευσης το 17μελές συμβούλιο συνεδριάζει για πρώτη φορά, με σκοπό να εκλέξει το προεδρείο του συνδέσμου που αποτελείται από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γραμματέα, τον Οργανωτικό Γραμματέα και τον Ταμεία.

Το νέο προεδρείο για τα επόμενα 2 χρόνια έχει καταρτιστεί ως εξής:

  • Πάνος Τσιολής – Πρόεδρος
  • Γιάννος Συρίμης – Αντιπρόεδρος
  • Μαρία Καπαρή – Γραμματέας
  • Καλλής Νικόλας – Οργανωτικός Γραμματέας
  • Λεωνίδας Θεοδοσίου – Ταμίας

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ;

O Πάνος Τσιολής δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική Βιομηχανία για περισσότερα από δεκαεφτά χρόνια ως Διακεκριμένος Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος ενώ διατηρεί το δικό του Ασφαλιστικό Γραφείο.

Ο κ. Τσιολής αναμιγνύεται στα κοινά του επαγγέλματος για αρκετά χρόνια, με τα τελευταία έξι να είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΕΑΔ ενώ από το 2020 κατήχε τη θέση του Οργανωτικού Γραμματέα, όπου συνέβαλε μαζί με το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο στην ανάπτυξη του αριθμού των μελών του συνδέσμου και της ανάπτυξης των επαρχιακών επιτροπών. Τα τελευταία 6 χρόνια ήταν επίσης Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας.

Όπως είναι κοινός παραδεκτό από τα μέλη του συνδέσμου, οι ενέργειες του κ. Τσιολή και το πάθος του για το επάγγελμα και τον σύνδεσμο, είχε ως αποτέλεσμα αρκετές αξιοσημείωτες δράσεις του συνδέσμου όπως το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Ακόμη, ήταν ο άνθρωπος που είχε το γενικό πρόσταγμα της διοργάνωσης των 5 τελευταίων Συνεδρίων του ΠΣΕΑΔ, από το 2018 μέχρι το 2023. Κατά γενική ομολογία τα συνέδρια του ΠΣΕΑΔ αναβαθμίστικαν σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια λαμβάνοντας τα θετικά σχόλια των μελών του συνδέσμου αλλά και ολόκληρης της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας.

Επιπρόσθετα ο νέος πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ, διατέλεσε επικεφαλής των επιτροπών εκπαίδευσης και Υγείας του Συνδέσμου, όπου εκπροσώπησε τον Σύνδεσμο σε διαβουλεύσεις με όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα για το ΓεΣΥ.

Ο Πάνος Τσιολής, είναι ακόμη μέλος του MDRT και κατέχει τα πιστοποιητικά Certified Financial Advisor και European Insurance Intermediary. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων BBA με ειδίκευση στους τομείς Marketing και Management και αποφοίτησε με διάκριση άριστα. Κατέχει επίσης Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).

Ο κ. Τσιολής έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε αριθμό τοπικών και διεθνών συνεδρίων ως ομιλητής με πιο πρόσφατη την παρουσία του στο τελευταίο συνέδριο του MDRT στην Πάφο ενώ διακρίνεται ως κορυφαίος σύμβουλος τόσο στο κλάδο Ζωής όσο και στον γενικό κλάδο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.