1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος ομιλητής στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος ομιλητής στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος ομιλητής στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

O Keynote Speaker, Career & Leadership Mentor Κωνσταντίνος Κίντζιος, MBA, θα είναι ομιλητής στο 9ο Παγκύπριο συνέδριο ΠΣΕΑΔ με τίτλο: «Η Επόμενη Μέρα». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαΐου και έχει ως στόχο να συζητηθούν θέματα για την Επόμενη Μέρα των επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών!

Η ομιλία του Κωνσταντίνου Κίντζιου θα έχει τον τίτλο “Character eats talent for breakfast!”. «Όλοι, όταν σχετιζόμαστε με ανθρώπους, θέλουμε να νιώθουμε ασφαλείς.», μας λέει!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου και η επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου στοχεύουν κάθε χρόνο στην ποιοτική αναβάθμιση του συνεδρίου με στόχο να δίνουν περισσότερη αξία στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές – μέλη τους που δίνουν το παρόν τους στο συνέδριο. Έτσι, εκλεκτοί ομιλητές μοιράζονται τις πολύτιμες γνώσεις τους και δίνουν νέο αέρα στους παρευρισκόμενους!

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε πριν 42 χρόνια και από μικρός ονειρευόταν να γίνει οδηγός αγώνων, ή μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού. Το πάθος του όμως για το φαγητό τον κέρδισε, καταλήγοντας το 2009 να ζυγίζει κάτι παραπάνω από 170 κιλά. Αποφασίζοντας να μη φύγει πρόωρα από τον μάταιο τούτο κόσμο αποφάσισε να χάσει 90 κιλά και να δώσει παράταση στη ζωή του. 

Πυξίδα του ήταν και παραμένει το ρητό του JFK – “Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη χώρα σου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Με Summer Party στη Λάρνακα κλείνει τη σεζόν ο ΠΣΕΑΔ

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, τα τελευταία 7 από τα συνολικά 20 εργασιακά του χρόνια, μέσω του ReGeneration, δίνει όλη του την ψυχή για τη νέα γενιά της χώρας, έχοντας πετύχει σχεδόν 4.500 προσλήψεις νέων πτυχιούχων, σε ένα πανελλαδικό δίκτυο 2.000 εταιρειών με παράλληλη προσφορά 1.000.000 ωρών εκπαίδευσης σε ήπιες, ψηφιακές και τεχνικές δεξιότητες, γεφυρώνοντας στην πράξη το χάσμα μεταξύ νέου πτυχιούχου και αγοράς εργασίας.

Παράλληλα, το πάθος του για παρακίνηση των ανθρώπων είναι ο βασικός λόγος της ενασχόλησής του με την δημόσια ομιλία, την εκπαίδευση στελεχών και τα μαθήματα ηγεσίας. Έχει υπάρξει ομιλητής σε περισσότερα από 400 συνέδρια και 180 διαφορετικές εταιρείες, καθώς επίσης από το Σεπτέμβριο του 2022 είναι συνδημιουργός του No1 Business Show της χώρας, «Θα Σας Ειδοποιήσουμε», το οποίο έχει ως βασικό στόχο την ανάδειξη καλών πρακτικών εργασιακής ζωής και κουλτούρας, στηλιτεύοντας αφιλτράριστα αναχρονιστικά στυλ ηγεσίας, τοξικές συμπεριφορές και γνωστές εκφράσεις όπως «έτσι το κάναμε μέχρι σήμερα»!

Οι εγγραφές του συνεδρίου συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα του συνδέσμου.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ

SoEasy Insurance Brokers

METLIFE Cyprus

ΧΟΡΗΓΟΙ

Eurolife

Eurosuccess Consulting

Genikes Insurance

Universal Life

Ypera Ασφαλιστική

ΥΔΡΑ Ασφαλιστική

TRUST INSURANCE

Prodromou & Makriyiannis

 Allianz

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Eurosure

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Με Summer Party στη Λάρνακα κλείνει τη σεζόν ο ΠΣΕΑΔ

CNP Asfalistiki

Cosmos Insurance Company Public Ltd

AIG

Antigonos Immigration Consultants

CNP CYPRIALIFE

Y. SYRIMIS INSURANCE

Minerva Insurance

Commercial General Insurance

Altius Insurance

Agridiotis Insurance Agents

Prime ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Atlantic Insurance

P.A.S. Insurance Agents & Consultants Ltd

Ierokipiotis Insurance Agency

Pancyprian Insurance 

OΔ·Υ·ΚΥ ASSISTANCE

ΕΚΘΕΤΕΣ

TecVault

DUO-BOND General Auto Glass

TRIKKIS AUTOGLASS

 Tack TMI

ADACOM

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ

Cyprus Airways

ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΥΠΟΥ

Ναφαϊδης Ασφαλιστική

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Unitrust Media

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Cyprus Insurance News θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.