1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών έχει πλησιάσει και φέτος! Όπως ανακοίνωσε ο ΠΣΕΑΔ, το φετινό του συνέδριο με τίτλο: «Η επόμενη μέρα», θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου την 21η Μαΐου 2024, ημέρα Τρίτη και η ώρα 10:15 πμ.

Το φετινό συνέδριο, θα διεξαχθεί ξανά με φυσική αλλά και με διαδικτυακή παρουσία. Στη φετινή θεματολογία, με πνοή ανανέωσης, συμπεριλαμβάνονται σύγχρονα θέματα όπως τεχνητή νοημοσύνη, κλιματική αλλαγή, περιβάλλον κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση (ESG), αυτοπεποίθηση, παρακίνηση, ψηφιοποίηση και τέλος, πληροφόρηση – παραπληροφόρηση.

Αναπτύσσοντας τις προαναφερόμενες επίκαιρες θεματικές ενότητες, στόχος του φετινού συνεδρίου είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις σύγχρονες προκλήσεις που βρίσκεται αντιμέτωπη η ασφαλιστική αγορά ώστε να είναι έτοιμη για την «επόμενη μέρα».

Για τον κάθε συμμετέχοντα θα δοθούν 3 ώρες CPD.

Επωφεληθείτε των εκπτώσεων early bird εξασφαλίζοντας τη θέση σας μέχρι τις 30 Απριλίου είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Το Cyprus Insurance News θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Στέλλα Ζουλινάκη στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.