1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η SoEasy Insurance ξανά Μέγας Χορηγός στο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Η SoEasy Insurance ξανά Μέγας Χορηγός στο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Η SoEasy Insurance ξανά Μέγας Χορηγός στο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για άλλη μια φορά η SoEasy Insurance στηρίζει τον ΠΣΕΑΔ και το 9ο συνέδριο με το να είναι Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης!

Σαν μία εταιρεία που βασίζεται στο δίκτυο συνεργατών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και αντιλαμβανόμενη τον καθοριστικό ρόλο του Επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων, η So Easy Insurance στηρίζει σταθερά και διαχρονικά τόσο τον ίδιο τον σύνδεσμο αλλά και το συνέδριο.

Το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών έχει τίτλο: «Η επόμενη μέρα» και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου την 21η Μαΐου 2024, ημέρα Τρίτη και η ώρα 10:15 πμ.

Το φετινό συνέδριο, θα διεξαχθεί ξανά με φυσική αλλά και με διαδικτυακή παρουσία. Στη φετινή θεματολογία, με πνοή ανανέωσης, συμπεριλαμβάνονται σύγχρονα θέματα όπως τεχνητή νοημοσύνη, κλιματική αλλαγή, περιβάλλον κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση (ESG), αυτοπεποίθηση, παρακίνηση, ψηφιοποίηση και τέλος, πληροφόρηση – παραπληροφόρηση.

Αναπτύσσοντας τις προαναφερόμενες επίκαιρες θεματικές ενότητες, στόχος του φετινού συνεδρίου είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις σύγχρονες προκλήσεις που βρίσκεται αντιμέτωπη η ασφαλιστική αγορά ώστε να είναι έτοιμη για την «επόμενη μέρα».

Για τον κάθε συμμετέχοντα θα δοθούν 3 ώρες CPD.

Επωφεληθείτε των εκπτώσεων early bird εξασφαλίζοντας τη θέση σας μέχρι τις 30 Απριλίου είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο Γιώργος Γιωργάκης ομιλητής στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης του ΠΣΕΑΔ, το φετινό συνέδριο θα στηρίξει το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες “Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του!”

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ

SoEasy Insurance

Metlife

ΧΟΡΗΓΟΙ

Eurosuccess Consulting

Genikes Insurance

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Eurosure

CNP Asfalistiki

Cosmos Insurance Company Public Ltd

AIG

Antigonos Immigration Consultants

CNP CYPRIALIFE

Y. SYRIMIS INSURANCE

Minerva Insurance

ΕΚΘΕΤΕΣ

TecVault

DUO-BOND General Auto Glass

TRIKKIS AUTOGLASS

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ

Cyprus Airways

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Cyprus Insurance News θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.