1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Με γρήγορους ρυθμούς η ανάπτυξη της Tesla Insurance στην Αμερική!

Με γρήγορους ρυθμούς η ανάπτυξη της Tesla Insurance στην Αμερική!

Με γρήγορους ρυθμούς η ανάπτυξη της Tesla Insurance στην Αμερική!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς συνεχίζετε η ανάπτυξη της Tesla στην ασφάλιση αυτοκινήτου αφού το συγκεκριμένο προϊόν της του Αμερικανικού κολοσσού είναι πλέον διαθέσιμο σε ακόμη δύο πολιτείες της Αμερικής.

Όπως σας ενημερώσαμε πριν περίπου ένα μήνα, η εταιρεία του Elon Mask είχε επεκτείνει την δραστηριότητα της στον τομέα της ασφάλισης των οχημάτων της κάνοντας την είσοδο της στην πολιτεία του Ιλινόι.

Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επίσημα η Tesla Insurance είναι διαθέσιμη και στις πολιτείες Αριζόνα και Οχάιο.

Μαζί με την Καλιφόρνια και το Τέξας, η εταιρεία πλέον διαθέτει ασφάλιση για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων της σε 5 πολιτείες.

Με εξαίρεση την πολιτεία της Καλιφόρνια, η εταιρεία προσφέρει ασφάλιση για τα δικά της οχήματα η οποία βασίζετε σε τεχνολογία αξιολόγησης της συμπεριφοράς του οδηγού σε πραγματικό χρόνο.

Η Tesla Insurance είχε λανσαριστεί για πρώτη φορά στην Καλιφόρνια τον Αύγουστο του 2019, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο φαίνεται ότι η εταιρεία ανεβάζει ρυθμούς και επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε όλο και περισσότερες πολιτείες ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες προς το παρών για το πότε και αν θα ξεκινήσει η διάθεση του στην Ευρώπη.

tesla-insurance

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.