1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Η Uber βάζει φρένο στους νέους οδηγούς

Η Uber βάζει φρένο στους νέους οδηγούς

Η Uber βάζει φρένο στους νέους οδηγούς
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Uber ανακοίνωσε πριν μερικές βδομάδες ότι αυξάνει την ελάχιστη απαίτηση ηλικίας για τους περισσότερους από τους νέους οδηγούς στα 25 χρόνια. Η αλλαγή αυτή αφορά την περιοχή της Καλιφόρνια και έρχεται λόγω του αυξανόμενου κόστους της ασφάλισης εμπορικών αυτοκινήτων στην πολιτεία, σύμφωνα με το Associated Press.

Τα ασφάλιστρα αυξήθηκαν κατά 65% ανά χιλιόμετρο τα τελευταία δύο χρόνια στην Καλιφόρνια και ο κύριος ανταγωνιστής της Uber, η Lyft, απαιτεί ήδη από τους επίδοξους οδηγούς σε όλη τη χώρα να είναι άνω των 25 ετών, σύμφωνα με άλλες αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

Ο νέος κανόνας ισχύει μόνο για τους οδηγούς που εγγράφονται για τη μεταφορά επιβατών και όχι για εκείνους που παραδίδουν φαγητό με το Uber Eats. Προηγουμένως, άτομα ηλικίας έως 21 ετών μπορούσαν να εγγραφούν για να προσελκύσουν πελάτες και το όριο ηλικίας για παραδόσεις ήταν 19. Όσοι είναι κάτω των 25 ετών που ενεργοποίησαν τους λογαριασμούς τους πριν την εφαρμογή του νέου κανονισμού μπορούν να συνεχίσουν να οδηγούν για την Uber.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.