1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η CNP Ασφαλιστική ενημέρωσε τους πελάτες της για τα Πανευρωπαϊκά στατιστικά...

Η CNP Ασφαλιστική ενημέρωσε τους πελάτες της για τα Πανευρωπαϊκά στατιστικά που αφορούν τις Τροχαίες Συγκρούσεις

Η CNP Ασφαλιστική ενημέρωσε τους πελάτες της για τα Πανευρωπαϊκά στατιστικά που αφορούν τις Τροχαίες Συγκρούσεις
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πελάτες της σε ζητήματα Οδικής Συμπεριφοράς και στα πλαίσια των πολυδιάστατων προσπαθειών της για την προώθηση της Οδικής Ασφάλειας στην Κύπρο, η CNP Ασφαλιστική με ανακοίνωση της ενημέρωσε τους πελάτες της για τα Πανευρωπαϊκά στατιστικά που αφορούν τις Τροχαίες Συγκρούσεις.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της η εταιρεία, αναφέρει τα Πανευρωπαϊκά Στατιστικά Στοιχεία που Αφορούν τις Τροχαίες Συγκρούσεις για το έτος 2021, που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση.

Αγαπητοί μας πελάτες,

H Οδική Ασφάλεια για την Εταιρεία μας εδώ και 23 χρόνια παραμένει ένας σημαντικός πυλώνας της Κοινωνικής της Προσφοράς αλλά και των συνεχών και πολυδιάστατων προσπαθειών της για την προώθηση της Οδικής Ασφάλειας στην Κύπρο αλλά και μείωση των σοβαρών τραυματισμών και θανάτων συνέπεια τροχαίων συγκρούσεων.

Η Οδική Ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας και θα πρέπει πάντα να εφαρμόζουμε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την αμυντική οδήγηση, οδηγώντας υπεύθυνα, με προσοχή και με σεβασμό τόσο προς στους άλλους οδηγούς όσο και προς τους ευάλωτους χρήστες του οδικού δικτύου.

Σας ενημερώνουμε ότι πρόσφατα δημοσιεύθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα τελικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν τα τροχαία δυστυχήματα για το έτος 2021.

Με βάση τα στοιχεία αυτά, κατά τη διάρκεια του 2021 έχασαν την ζωή τους 19.900 συνάνθρωποί μας στους δρόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τροχαίες συγκρούσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Δύναμη Ασφάλειας της CNP Ασφαλιστική κάλυψε τους συμμετέχοντες στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024

Σημειώνεται ότι την τελευταία δεκαετία σημειώθηκε μείωση των θανάτων κατά 36% στους δρόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο γενικός στόχος σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης εξακολουθεί να παραμένει η μείωση του αριθμού των θανάτων κατά 50% και, για πρώτη φορά, η μείωση και των σοβαρών τραυματισμών έως το 2030.

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν αξίζει να σημειωθούν τα ακόλουθα:

1.Οι ασφαλέστεροι δρόμοι βρίσκονται στη Σουηδία (20 θάνατοι ανά εκατομμύριο κατοίκων), ενώ στη Ρουμανία (92 ανά εκατομμύριο κατοίκων) καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό θανάτων το 2021. Ο μέσος όρος της Ευρωπαϊκή Ένωσης το 2021 ήταν 45 θάνατοι από τροχαία ατυχήματα ανά εκατομμύριο κατοίκων.

2.Εννέα κράτη μέλη, η Δανία, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Κύπρος, η Λιθουανία, η Μάλτα, η Πολωνία η Πορτογαλία και η Σουηδία κατέγραψαν το χαμηλότερο αριθμό θανάτων κατά τη διάρκεια του έτους 2021.

Σας παραθέτουμε τον σχετικό πίνακα:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.