1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Trust Insurance Cyprus συμμετείχε στο 2ο Cyber Security Conference

Η Trust Insurance Cyprus συμμετείχε στο 2ο Cyber Security Conference

Η Trust Insurance Cyprus συμμετείχε στο 2ο Cyber Security Conference
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber Risk Insurance η Trust Ασφαλιστική.

Η Customer Relations Manager της Εταιρείας, κυρία Φλώρα Σταύρου ανέπτυξε και εξήγησε αναλυτικά στους σύνεδρους την αναγκαιότητα ενσωμάτωσης στις υπηρεσίες που παρέχουν είτε ως μέλη επιχειρηματικών οργανισμών είτε ως ανεξάρτητοι πάροχοι.

Όλοι συμφωνούν ότι οι κυβερνοεπιθέσεις οποιασδήποτε μορφής είναι θέμα χρόνου να προκύψουν, και ότι κανένα λογισμικό, και καμία δικλείδα ασφαλείας δεν μπορεί να εγγυηθεί απόλυτη προστασία.

Ακριβώς αυτό το κενό είναι που γεμίζει το Cyber Risk Insurance της TRUST. Δίνει την απάντηση στον επαγγελματία και την επιχείρησή του στο ερώτημα τι γίνεται τη στιγμή που το ΑΝ γίνεται ΟΤΑΝ.

Παρακολουθείστε την παρουσίαση στο βίντεο πιο κάτω.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.