1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. H Ancoria Insurance διαχρονικός υποστηρικτής της Κυπριακής Ναυτιλίας

H Ancoria Insurance διαχρονικός υποστηρικτής της Κυπριακής Ναυτιλίας

H Ancoria Insurance διαχρονικός υποστηρικτής της Κυπριακής Ναυτιλίας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Ancoria Insurance Public Ltd συνεχίζει τη στήριξη του ναυτιλιακού τομέα στην Κύπρο με τρεις νέες υποτροφίες. Οι επιτυχόντες για το έτος 2023, Χριστόφορος Χριστοφορίδης, Φρόσω Θεοχάρους και Σωτήρης Χατζηαθανασίου θα λάβουν πλήρεις υποτροφίες για τα μαθήματα που απαιτούνται για την απόκτηση της ιδιότητας Μέλους (MICS) στο Institute of Chartered Shipbrokers (ICS).


Ο Γενικός Διευθυντής Λεμεσού της Ancoria Insurance κ. Κρίστης Μιχαηλίδης, δήλωσε: «Η Κυπριακή ναυτιλία αποτελεί ένα βαρυσήμαντο λίθο της Κυπριακής οικονομίας.  Η Ancoria έχει το προνόμιο να συνεργάζεται με πολλούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα και ευελπιστούμε αυτή η χειρονομία να έχει θετικό αντίκτυπο σε αυτούς όσο και στα άτομα που λαμβάνουν τις υποτροφίες.  Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.»

Η παραχώρηση των πιο πάνω υποτροφιών εντάσσεται στο πολυετές πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Ancoria Insurance η οποία μέσω του κύριου μετόχου της, του Sievert Larsson Scholarship Foundation, διανέμει τα κέρδη της για να συνδράμει στη μόρφωση υποσχόμενων νεαρών ατόμων με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.