1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. H Universal Life διαχρονικός υποστηριχτής της παιδείας και της αριστείας!

H Universal Life διαχρονικός υποστηριχτής της παιδείας και της αριστείας!

H Universal Life διαχρονικός υποστηριχτής της παιδείας και της αριστείας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Universal Life, στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης της παιδείας και του πολιτισμού, τα οποία αποτελούν βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη,  ήταν για μια ακόμα χρονιά χορηγός του αριστείου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος  2022-2023.

Τo βραβείο απονεμήθηκε στην πρωτεύσασα φοιτήτρια, Άντρεα Γεωργίου, από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητή Τάσο Χριστοφίδη, σε τελετή της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου.  

Τις θερμές του ευχαριστίες προς την Universal Life εξέφρασε ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, Καθηγητής Σωφρόνης Κληρίδης,  ο οποίος εξήρε τη διαχρονική και έμπρακτη στήριξη της Εταιρείας προς ενίσχυση των προσπαθειών του Πανεπιστημίου για επιβράβευση της αριστείας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.