1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αλλα
  6. »
  7. Insurance Newsletter: Όλα τα ασφαλιστικά νέα στην οθόνη σας! Εγγραφείτε σήμερα!

Insurance Newsletter: Όλα τα ασφαλιστικά νέα στην οθόνη σας! Εγγραφείτε σήμερα!

Insurance Newsletter: Όλα τα ασφαλιστικά νέα στην οθόνη σας! Εγγραφείτε σήμερα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, φέρνει καθημερινά κοντά σας όλες τις ασφαλιστικές ειδήσεις με εγκυρότητα και επαγγελματισμό. Πέραν όλων των εξελίξεων από την τοπική αγορά, σας μεταφέρουμε ακόμη έγκυρα και έγκαιρα όλα όσα συμβαίνουν στην διεθνή ασφαλιστική σκηνή.

Μέχρι σήμερα στους σχεδόν 4 μήνες λειτουργίας του Cyprus Insurance News, το επισκέφθηκαν πάνω από  18 χιλιάδες χρήστες καταγράφοντας πάνω από 40,000 προβολές διαβάζοντας περισσότερα από 600 άρθρα που δημοσιεύσαμε μέχρι σήμερα.

Για να μην χάνετε ότι συμβαίνει στην Κυπριακή και παγκόσμια ασφαλιστική αγορά, αλλά και για την δική σας ευκολία, εγγραφείτε σήμερα στο Newsletter της ιστοσελίδας μας και καθημερινά μετά τις 18:00 θα έχετε τα ασφαλιστικά νέα της ημέρας στα εισερχόμενα σας.

Για να εγγραφείτε απλά συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.