1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Οι προκλήσεις για τις επιχειρήσεις σήμερα και η χρησιμότητα της Ασφάλισης...

Οι προκλήσεις για τις επιχειρήσεις σήμερα και η χρησιμότητα της Ασφάλισης | Insurance Talks Live – S1E5

Οι προκλήσεις για τις επιχειρήσεις σήμερα και η χρησιμότητα της Ασφάλισης | Insurance Talks Live – S1E5
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Όλα όσα πρέπει να προσέξουν οι επιχειρηματίες κατά την ασφάλιση της επιχείρησης τους αναλύθηκαν στο 5ο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live.

Σε ένα επεισόδιο με πολλές πρακτικές συμβουλές, τα 3 στελέχη της SoEasy Insurance ανέλυσαν όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας επιχειρηματίας για την ασφάλιση της επιχείρησης του τονίζοντας ότι η μη ασφάλιση μπορεί εύκολα σε περίπτωση ζημιάς να απειλήσει την επιβίωση της.

Χορηγός της εκπομπής ήταν η SoEasy Insurance.

Καλεσμένοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους, δημιουργού του Cyprus Insurance News, θα ήταν 3 στελέχη της SoEasy Insurance. Συγκεκριμένα καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν οι Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance Brokers Ltd και τα στελέχη της εταιρείας Άγγελος Παναγή, Non Motor Business Manager και ο Σάββας Λιασής, Επιθεωρητής Πωλήσεων & Αξιολόγησης Κινδύνων.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Εάν θέλετε και εσείς να προβάλετε τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας μέσα από τις εκπομπές του Cyprus Insurance WEBTV επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 70070888.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.