1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογράφοι
  6. »
  7. Παναγιώτης Σοφοκλέους

Παναγιώτης Σοφοκλέους

1

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Παναγιώτης Σοφοκλέους σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά ενώ το 2021 ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό του με τίτλο Msc in Business Management στο Cyprus International Institute of Management (CIIM). Κατέχει ακόμη τον τίτλο Diploma in Insurance Practice από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ασφαλιστική βιομηχανία από το 2008 όπου υπήρξε στέλεχος γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας μέχρι τον Μάιο του 2021 έχοντας περάσει από διάφορες διοικητικές θέσεις. Πρόσφατα κατείχε την θέση του Τεχνικού Διευθυντή έχοντας κάτω από την ευθύνη του το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ενώ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψηφιακή ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.  

Τον Οκτώβριο του 2021 δημιούργησε την ιστοσελίδα Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης της ασφαλιστικής βιομηχανίας στην Κύπρο, όπου φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα μέσο ωφέλιμο τόσο για τους επαγγελματίες της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας αλλά και τον καταναλωτή συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση της Ασφαλιστικής Κουλτούρας στην Κυπριακή κοινωνία.

Τον Οκτώβριο του 2022 δημιούργησε ως υποστηρικτικό μέσο της ιστοσελίδας το κανάλι Cyprus Insurance WEBTV όπου παρουσιάζει την εβδομαδίαια εκπομπή Insurance Talks Live, που φιλοξενεί στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και συζητά θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.