1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλιση Υγείας
  6. »
  7. Corim Insurance: Η μεσιτική εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή Διεθνών Ασφαλίσεων...

Corim Insurance: Η μεσιτική εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή Διεθνών Ασφαλίσεων Υγείας

Corim Insurance: Η μεσιτική εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή Διεθνών Ασφαλίσεων Υγείας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Corim Insurance Brokers Ltd είναι μεσιτική εταιρία που ειδικεύεται στην παροχή Διεθνών Ασφαλίσεων Υγείας στην ελληνική και κυπριακή αγορά, κυρίως για ανθρώπους με υψηλά εισοδήματα και εταιρίες που απαιτούν διεθνή κάλυψη.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που διασφαλίζουν τις βέλτιστες υπηρεσίες υγείας για τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους παράλληλα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης. Ως εξειδικευμένη ασφαλιστικομεσιτική εταιρεία, έχουμε αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, το οποίο υποστηρίζουμε σε όλα τα στάδια της πώλησης και εξυπηρέτησης των πελατών τους.

Επιλέξαμε να επικεντρωθούμε σε έναν μικρό αριθμό παρόχων ασφάλισης υγείας που θεωρούμε κορυφαίους στο χώρο τους, επιτρέποντάς μας την ενδελεχή εξειδίκευσή μας στα προϊόντα τους και μια εξαιρετική σχέση με τους παρόχους.

Η Corim είναι θυγατρική της Canellopoulos Adamantiadis Holdings S.A. ενός από τους παλαιότερους και πιο καλά εδραιωμένους ασφαλιστικούς οίκους στην Ελλάδα.

Η Corim ήταν εγγεγραμμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1986, από όπου λειτούργησε για 35 χρόνια. Μετά το Brexit, ελήφθη η απόφαση να μεταφερθεί η έδρα της στην Κύπρο, κάτι που παρουσίαζε ευκαιρίες για ανάπτυξη στην πολλά υποσχόμενη κυπριακή αγορά.

Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός των διευθυντών, του προσωπικού και των συνεργατών μας, συνέβαλαν σε περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Δεσμευόμαστε να εξελισσόμαστε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών, διατηρώντας παράλληλα την αφοσίωση στην παροχή εξαιρετικών ασφαλιστικών προϊόντων και την καλύτερη εξυπηρέτηση, ώστε να συμβάλλουμε σε μια καλύτερη και πιο άνετη ζωή για εσάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Nimela Insurance Blog: Γιατί να κάνω Ασφάλεια Υγείας και τι να προσέξω;

https://corim-insurance.cy/

Στοιχεία επικοινωνίας:

Αγίας Φυλάξεως 86, Διαμ. 301, Λεμεσός 3025

Τηλ. 25321032  · [email protected]

Λεωφόρος Κηφισίας 119, Μαρούσι 15124

Τηλ. 214 402 4617 · [email protected]

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.