1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Έρχεται το μεγάλο Αφιέρωμα στην Ασφάλιση Υγείας!

Έρχεται το μεγάλο Αφιέρωμα στην Ασφάλιση Υγείας!

Έρχεται το μεγάλο Αφιέρωμα στην Ασφάλιση Υγείας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στον «αέρα» θα βρίσκεται την ερχόμενη Τρίτη 24 Ιανουαρίου το 3ο Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News. 

Το νέο αφιέρωμα του μοναδικού μέσου ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα μας, έχει θέμα την «Ασφάλιση Ατυχημάτων & Υγείας» θέλοντας να αναδείξει την αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης την εποχή του ΓεΣΥ.

Είναι γεγονός ότι μετά την πλήρη εφαρμογή του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ), ο κλάδος των ασφαλίσεων Ατυχημάτων & Υγείας γνώρισε μία κάμψη με μερίδα του καταναλωτικού κοινού να επιλέγει να ακυρώσει ή να μειώσει καλύψεις στα συμβόλαια που διατηρούσε.

3 Χρόνια μετά είναι ξεκάθαρο ότι η Ιδιωτική Ασφάλιση όχι μόνο μπορεί αλλά και πρέπει να συνυπάρξει με το ΓεΣΥ και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες για όσους θέλουν κάτι περισσότερο απ’ όσα το Γενικό Σύστημα Υγείας προσφέρει.

Το Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, θα παρουσιάσει στο αναγνωστικό κοινό, ένα εκτενές αφιέρωμα για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές για τα συμβόλαια Ασφάλισης Ατυχημάτων & Υγείας και τη χρησιμότητα τους την εποχή του ΓεΣΥ.

Το αφιέρωμα έχει στόχο να ενισχύσει τη γνώση του κοινού γύρω από τα συμβόλαια Ασφάλισης Ατυχημάτων & Υγείας αλλά και να φωτίσει τους λόγους που ακόμη και στην εποχή του ΓεΣΥ είναι πολύ σημαντική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι βασικές παροχές του ΓεΣΥ και οι εισφορές που πληρώνουν εργοδότες και πολίτες!

Στο Αφιέρωμα θα διαβάσετε:

  • Μεγάλη Συνέντευξη με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Κόσμος Ασφαλιστικής, κ. Κυριάκο Τυλλή. Η Κόσμος Ασφαλιστική είναι ο Χρυσός Χορηγός του Αφιερώματος μας.
  • Συνέντευξη με τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), κ. Ανδρέα Αθανασιάδη.
  • Άρθρα από τους Χορηγούς και τις άλλες εταιρείες που συμμετέχουν στο Αφιέρωμα.
  • Χρηστικά άρθρα για κρίσιμα ζητήματα των συμβολαίων Ασφάλισης Υγείας.

Στα πλαίσια του Αφιερώματος, η επόμενη εκπομπή Insurance Talks Live θα είναι αφιερωμένη στην Ασφάλιση Υγείας φιλοξενόντας τους 3 κύριους χορηγούς του αφιερώματος. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά την Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου στις 6:00μμ.

Το Αφιέρωμα στηρίζουν μέσα από τις Χορηγίες τους και τη συμμετοχή τους Ασφαλιστικές Εταιρείες, Μεσίτες και Ασφαλιστικά Γραφεία του.

Χρυσός Χορηγός του Αφιερώματος είναι η Κόσμος Ασφαλιστική.

Αργυρός Χορηγός του Αφιερώματος είναι η Ideal Insurance.

Χάλκινος Χορηγός του Αφιερώματος είναι η HJS Insurance.

Χορηγός της ενότητας «Συμβόλαια & Καλύψεις» του αφιερώματος είναι η Corim Insurance.

Στο Αφιέρωμα συμμετέχουν με δημοσίευση άρθρου και οι: SoEasy InsuranceAIC Insurance και Turnkey Insurance & Reinsurance Brokers!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.