1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Συνεντεύξεις
  6. »
  7. Χρίστος Χριστοδούλου:  «Όραμα μας να έχουμε 200 ασφαλιστικές -online- εταιρείες»! –...

Χρίστος Χριστοδούλου:  «Όραμα μας να έχουμε 200 ασφαλιστικές -online- εταιρείες»! – Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον CEO της Trust Insurance!

Χρίστος Χριστοδούλου:  «Όραμα μας να έχουμε 200 ασφαλιστικές -online- εταιρείες»! – Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον CEO της Trust Insurance!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ξεδιπλώνοντας τους σχεδιασμούς της Trust Insurance Cyprus για το μέλλον, ο Α’ Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Χρίστος Χριστοδούλου, ανάφερε στην κάμερα του Cyprus Insurance WEBTV, ότι όραμα της εταιρείας είναι να δημιουργήσει 200 online ασφαλιστικές εταιρείες δίνοντας τις τεχνολογικές λύσεις στο δίκτυο των ασφαλιστικών της πρακτόρων να έχουν παρουσία στο διαδίκτυο.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν είναι στους σχεδιασμούς της εταιρείας η απευθείας ή ηλεκτρονική διάθεση των προϊόντων της εταιρείας στους καταναλωτές, ο κ. Χριστοδούλου ξεκαθάρισε ότι η Trust Insurance πιστεύει στον θεσμό του Ασφαλιστικού Πράκτορα ως του καλύτερου επαγγελματία που μπορεί να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες και σκοπός της είναι να του δώσει όλα τα τεχνολογικά εργαλεία που χρειάζεται για να πετύχει στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνει η τεχνολογία.

Σε αυτή την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους μιλά με τον κ. Χριστοδούλου για τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν σήμερα οι ασφαλιστικές εταιρείες, τους στόχους και την στρατηγική της Trust Insurance σε διάφορους τομείς ενώ μιλάμε ακόμη για θέματα της επικαιρότητας όπως οι αυξήσεις στις τιμές του κλάδου των μηχανοκίνητων οχημάτων, το πρόβλημα της υποασφάλισης ενώ η συζήτηση πηγαίνει και στο καίριο θέμα της διαχείρισης ταλέντων για τις εταιρείες αλλά και των κριτηρίων ESG που είναι για τα καλά στην ατζέντα όλων των επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Δείτε πιο κάτω ολόκληρη τη συνέντευξη.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.