1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλιση Υγείας
  6. »
  7. Ασφαλιστικά προγράμματα Bupa Global από την Τurnkey Insurance & Reinsurance Brokers...

Ασφαλιστικά προγράμματα Bupa Global από την Τurnkey Insurance & Reinsurance Brokers Ltd

Ασφαλιστικά προγράμματα Bupa Global από την Τurnkey Insurance & Reinsurance Brokers Ltd
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

H Turnkey Insurance & Reinsurance Brokers Ltd (TIRB), είναι ασφαλιστικός και αντασφαλιστικός μεσίτης ασφαλίσεων που εποπτεύεται και ρυθμίζεται από την Έφορο Ασφαλίσεων. Αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Turnkey Insurance Solutions που ιδρύθηκε το 2000 από τον κ. Λούκα Μπένφιλντ, η οποία εξειδικεύεται  στην παροχή ασφαλιστικών συμβουλευτικών υπηρεσιών με στόχο να αποτελέσει κορυφαίο ανεξάρτητο σύμβουλο για θέματα ασφάλισης σε εταιρικούς κυρίως πελάτες.

Παρέχει τις πιο συμφέρουσες  λύσεις στους πελάτες της προτείνοντας και παρέχοντας τις καλύτερες για αυτούς επιλογές χωρίς να διαθέτει άμεσα ασφαλιστικές καλύψεις, γεγονός που της επιτρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα, χωρίς οποιαδήποτε επιρροή από τις ασφαλιστικές εταιρείες αφού δεν αντιπροσωπεύει καμία, πέρα από τη σύνδεσή της Τurnkey Insurance & Reinsurance Brokers με την Bupa Global. Η Turnkey Insurance Solutions δραστηριοποιείται και στο Ντουμπάι προσφέροντας  ασφαλιστικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μεγάλους εταιρικούς πελάτες στην Μέση Ανατολή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Turnkey Insurance & Reinsurance Brokers Ltd, κ. Λούκας Μπένφιλντ, διαθέτει πάνω από 36 χρόνια εμπειρίας στον ασφαλιστικό τωμέα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Είναι η τρίτη γενιά στις οικογενειακές ασφαλιστικές επιχειρήσεις τις οποίες άρχισε ο παππούς του το 1927.

Πρόσφατα, με την ένταξη της κόρης του Ρέα στον όμιλο Turnkey, άνοιξε η πόρτα της τέταρτης γενεάς η οποία με την σειρά της θα γιορτάσει σύντομα τα 100 χρόνια στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Από το 2000-2017 ο Λούκας ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ασφαλιστικής Εταιρείας Eurosure. Το 2017 παρέδωσε την σκυτάλη της διεύθυνσης και παραμένει μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η μακροχρόνια εμπειρία και η άριστη κατανόηση σε θέματα ασφαλίσεων οδήγησαν την Τurnkey Insurance & Reinsurance Brokers να εξασφαλίσει άδεια αντιπροσώπευσης της Bupa Global στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον κ. Benfield “Η συνεργασία με την Bupa πραγματοποιήθηκε μετά από μία περίοδο έρευνας για τις καλύτερες διαθέσιμες Ασφάλειες Υγείας και μετά από μελέτη των πιθανών συνεπειών της εισαγωγής του ΓεΣΥ. Παρόλο που το κατάλληλο σχέδιο είναι καθαρά θέμα επιλογής, η Τurnkey συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους ανάλογα με τις ανάγκες τους, ώστε μέσα από τις καλύψεις και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, να αποκτήσουν το ασφαλιστικό σχέδιο που θα αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για τους ίδιους σε θέματα ασφάλιση υγείας. “

Η Bupa Global είναι ένας αξιοσέβαστος παγκόσμιος πάροχος ασφάλισης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , ο οποίος παρέχει μεταξύ άλλων πολλαπλών ωφελημάτων, «24ωρη ιατρική βοήθεια» και «δεύτερη ιατρική γνώμη». Μερικά από τα προϊόντα της Bupa Global περιλαμβάνουν το όφελος «Well Being», το οποίο, μεταξύ άλλων, παρέχει κάλυψη για ιατρικές προληπτικές εξετάσεις.

Τα Ασφαλισμένα Μέλη της έχουν την ελευθερία να επιλέγουν πότε και πού θα κάνουν θεραπεία εντός της περιοχής που ασφαλίζεται, χωρίς την ανάγκη παραπομπής του ειδικού ιατρού. Επιπλέον, παρέχει πρόσβαση σε κορυφαίους ιατρικούς παρόχους παγκοσμίως και προσφέρει το ίδιο επίπεδο ιατρικής κάλυψης είτε στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό.

Όλες οι απαιτήσεις εγείρονται και διεκπεραιώνονται διαδικτυακά, επιτρέποντας στα Ασφαλισμένα Μέλη να γνωρίζουν ακριβώς σε πιο στάδιο βρίσκεται η απαίτηση τους.

Η Bupa Global πρόσφατα εισήγαγε το «Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας», ανεβάζοντας έτσι ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας. Eπιπρόσθετα των άλλων ωφελημάτων, το «αφαιρετέο ποσό» (excess) κάτω από τα διάφορα ασφαλιστήρια της μπορεί να είναι τόσο χαμηλό όσο μηδέν αυτό σημαίνει ότι η Bupa Global θα πληρώσει το 100% του αποζημιώσημου ποσού της κάθε απαίτησης. Το αφαιρετέο ποσό είναι ετήσιο, επομένως εάν το ποσό αυτό εξαντληθεί, όλες οι έγκυρες και μεταγενέστερες απαιτήσεις κατά το ίδιο έτος καλύπτονται χωρίς περαιτέρω παρακρατήσεις. Οι πιο πάνω είναι μερικοί από τους λόγους που η TIRB συνεργάστηκε με την Bupa Global.

Η Bupa Global, συνεχώς αναβαθμίζει τα προϊόντα της και πρόσφατα έχει ενσωματώσει κάτω από την γκάμα των προϊόντων της Global Health plans το  Major, Select, Premier Elite and Ultimate σχέδια.

Σε όλα τα προγράμματα, η αποζημίωση  καταβάλλεται απευθείας στον Ιατρικό Πάροχο, υπό τον όρο ότι ο συγκεκριμένος πάροχος βρίσκεται εντός του δικτύου της Bupa Global.

Η Τurnkey Insurance & Reinsurance Brokers Ltd αποτελεί έναν κορυφαίο ασφαλιστικό σύμβουλο, γεγονός που αποδεικνύει η πολυετή πείρα των στελεχών της. Το όραμα της TIRB είναι να κατακτήσει την ηγετική θέση στον τομέα των ασφαλιστικών υπηρεσιών και στόχος της να αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη των πελατών της. Για αυτό ακριβώς, τα συμφέροντα των πελατών της έρχονται πάντα πρώτα, πριν το οποιοδήποτε οικονομικό κέρδος.

Ήδη η Τurnkey Insurance & Reinsurance Brokers Ltd συνεργάζεται με αρκετούς αδειούχους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ο σκοπός της εταιρείας είναι να αυξηθεί αυτή η συνεργασία με τέτοιο τρόπο που θα μπορούν οι διαμεσολαβητές να αξιοποιήσουν τα σχέδια της Bupa Global μέσω της Τurnkey Insurance & Reinsurance Brokers Ltd προσφέροντας στους πελάτες τους πρωτοπόρα κάλυψη από ένα από τους πιο αξιόπιστους ασφαλιστικούς οργανισμούς ασφάλισης υγείας παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Turnkey Insurance & Reinsurance Brokers Ltd και για τα ασφαλιστικά προγράμματα της Bupa Global επισκεφθείτε το σύνδεσμό www.tirb.eu ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο +357 22257600.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.