1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλιση Υγείας
  6. »
  7. Πως να διασφαλίσετε το μέλλον σας το 2023 με ένα συμβόλαιο...

Πως να διασφαλίσετε το μέλλον σας το 2023 με ένα συμβόλαιο Ασφάλισης Υγείας!

Πως να διασφαλίσετε το μέλλον σας το 2023 με ένα συμβόλαιο Ασφάλισης Υγείας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Είναι μερικές φορές που η τύχη μας κλείνει το μάτι και άλλοτε που δεν μας χαμογελά. Τότε είναι που μπορεί μερικά αναπάντεχα γεγονότα να φέρουν τα πάνω κάτω.

Όπως έχουμε καταλάβει για τα καλά τα τελευταία χρόνια μετά την πανδημία, η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό για τον άνθρωπο και δυστυχώς τα απρόβλεπτα ατυχήματα και οι σοβαρές ασθένειες είναι κάτι που κανείς δεν γνωρίζει πότε θα του κτυπήσουν την πόρτα.

Αναλογιστείτε τι θα συμβεί στους ανθρώπους που αγαπάτε σε περίπτωση που μία σοβαρή ασθένεια ή ένα σοβαρό ατύχημα έρθει για να ανατρέψει όχι μόνο τη δική μας ζωή αλλά και της οικογένειας μας. Δυστυχώς αρκετός κόσμος δεν το συνειδητοποιεί και εξακολουθεί να μην εξασφαλίζει την υγεία του, τη ζωή του και την οικογένεια του.

Ένα περιστατικό που θα προκαλέσει απλά μία προσωρινή ανικανότητα και θα έχει αποτέλεσμα να απουσιάσουμε από την εργασία μας και άρα να απωλέσουμε το εισόδημα μας, μπορεί να είναι ικανό να διαταράξει ολόκληρη την οικογένεια και να βάλει σε κίνδυνο τα παιδιά μας. Ένα τέτοιο περιστατικό μπορεί να είναι η αιτία να εγκαταλείψουμε την καριέρα μας, να χάσουμε τον μισθό μας και να χάσουμε έτσι το χρόνο που επενδύσαμε σε σπουδές, τα χρήματα που εμείς ή οι γονείς μας ξόδεψαν για να αποκτήσουμε την εξειδίκευση και την εμπειρία που έχουμε σήμερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Nimela Insurance Blog: Γιατί να κάνω Ασφάλεια Υγείας και τι να προσέξω;

Γι’ αυτό ο καθένας οφείλει να αναλογιστεί τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του και το μέλλον των παιδιών του. Με ένα σωστό χρηματοοικονομικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει εκείνα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που χρειάζεστε, θα μπορέσετε να διασφαλίσετε τόσο την υγεία σας αλλά και την ευημερία της οικογένειας σας.

Η σημασία της ασφάλισης υγείας

Η σημασία που έχει να διασφαλίσουμε πρώτα και κύρια την Υγεία μας δεν μπορεί να αποδοθεί εύκολα με λόγια. Όπως είπαμε και πιο πάνω, μία σοβαρή ασθένεια μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας σε λίγα λεπτά. Και τότε δεν θα χρειαστείτε μόνο ψυχική δύναμη για να ξεπεράσετε τη δοκιμασία αλλά θα πρέπει να έχετε και οικονομική σταθερότητα για να μπορέσετε από την μία να λάβετε την περίθαλψη που σας αξίζει χωρίς να διαταράξετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Και αυτό μόνο ένα περιεκτικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας μπορεί να σας το προσφέρει. Σίγουρα στην αγορά υπάρχουν πολλά σχέδια γι’ αυτό και πρέπει ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος να σας συμβουλεύσει σωστά και να σας προτείνει εκείνο που θα είναι το κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες.

Μία ασφάλεια υγείας έχει πολλαπλά οφέλη. Τα σημαντικότερα είναι:

  • Οικονομική Σταθερότητα: Τα κόστη περίθαλψης διαχρονικά ανεβαίνουν ενώ ο πληθωρισμός που μαστίζει την Ευρώπη τον τελευταίο χρόνο είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα μετακυλήσει το κόστος και στην περίθαλψη. Με μία ασφάλεια υγείας, θα είστε σίγουρο ότι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε τις οικονομίες σας για την περίθαλψη σας.
  • Προ και Μετά Εγχειρητικά έξοδα: Δεν είναι λίγες οι επεμβάσεις που απαιτούν επιπρόσθετες εξετάσεις ή νοσηλείες πριν και μετά την πραγματοποίηση τους. Με ένα συμβόλαιο ασφάλισης υγείας είστε σίγουροι ότι όλα αυτά θα καλυφθούν από την ασφαλιστική σας εταιρεία.
  • Κάλυψη για Σοβαρές Ασθένειες: Πέραν των ακριβών νοσηλειών που μπορεί να έχει μία σοβαρή ασθένεια θα διαταράξει σίγουρα και με άλλους τρόπους τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό όπως για παράδειγμα εάν για ένα διάστημα δεν θα μπορείτε να δουλεύετε. Η κάλυψη αυτή θα σας αποζημιώσει με ένα σταθερό ποσό, για να χρησιμοποιηθεί σε ανάγκες πέραν της νοσηλείας σας.
  • Επιπρόσθετα Ωφελήματα: Στα περισσότερα συμβόλαια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης μπορείτε να προσθέσετε επιπρόσθετα ωφελήματα όπως κάλυψη ασθενοφόρου, οδοντιατρικά ή κάποιο τσεκ-απ.
  • Φοροαπαλλαγή: Τέλος πέραν των πιο πάνω, η ασφάλεια υγείας σας θα συμβάλει στην μείωση της φορολογίας που θα πληρώσετε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Nimela Insurance Blog: Γιατί να κάνω Ασφάλεια Υγείας και τι να προσέξω;

Γιατί Ideal Insurance;

Με μια πορεία πέραν των 16 χρόνων, η Ideal Insurance είναι σε θέση να σας προσφέρει την «ιδανική ασφάλιση», δηλαδή εκείνη ακριβώς που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και θα διασφαλίζει την υγεία σας.

Με το σλόγκαν «διασφαλίστε το μέλλον σας σήμερα» να αποτελεί την αποστολή της εταιρείας μας διασφαλίζουμε ότι θα επιλέξετε εκείνο το σχέδιο υγείας που θα ικανοποιηεί τις δικές ανάγκες.

Με κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας χρησιμοποιούμε μία επιστημονική προσέγγιση για την ανάλυση γενικότερα των χρηματοασφαλιστικών σας αναγκών, ενώ στόχος μας είναι η δημιουργία μίας αγαστής και μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες μας.

Η συνεργασία μας με μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών εταιρειών και μεσιτών, έχει σκοπό να προσφέρει πάντα λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας ενώ οι πολυάριθμες βραβεύσεις μας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο τα τελευταία χρόνια αποτελούν εχέγγυο για την άριστη εξυπηρέτηση που θα λάβετε εάν συνεργαστείτε μαζί μας.

Στόχος μας να αποτελούμε τον «φύλακα άγγελό» σας, στα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν σε εσάς και την οικογένεια σας.

Διασφαλίστε το Μέλλον Σας, Σήμερα!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.