1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αυτοκινηση
  6. »
  7. Ανατίναξε με 30 kg δυναμίτη το Tesla του (βίντεο)

Ανατίναξε με 30 kg δυναμίτη το Tesla του (βίντεο)

Ανατίναξε με 30 kg δυναμίτη το Tesla του (βίντεο)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει στο μυαλό ο συγκεκριμένος τύπος αλλά πέραν του θεαματικού video, η πράξη του είναι μάλλον ανόητη- για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.

Ένας Φιλανδός επέλεξε μια ιδιαίτερα παράξενη μορφή διαμαρτυρίας, καθώς για να δείξει την αγανάκτησή του για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το Tesla Model S που αγόρασε το 2013, αποφάσισε να το ανατινάξει. Χρησιμοποιώντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο που κάνει τέτοιες δουλειές, «στόλισε» το λευκό Model S του με τριάντα μασούρια δυναμίτη και το… έβαλε σε τροχιά, αφού πρώτα στη θέση του οδηγού τοποθέτησε μια κούκλα με τη φωτογραφία του Elon Musk στη θέση του προσώπου.

Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή σκηνή η οποία γυρίστηκε με πολλές HD κάμερες και στη συνέχεια, έγινε πολύ καλή δουλειά στο μοντάζ. Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος πέραν της προφανούς ανάγκης για προβολή, φαίνεται να έχει και λίγο περισσότερο… «γυαλιστερό μάτι» από το φυσιολογικό, είναι ένας τύπος ονόματι Tuomas Katainen ο οποίος -όπως λέει- απέκτησε το Model S του 2013 και μετά από 1.500 χιλιόμετρα, χρειάστηκε να επισκεφθεί το συνεργείο όπου του έκοψαν ένα «κουστούμι» 20.000 ευρώ για αντικατάσταση μπαταριών (μια και είχε λήξει η εγγύηση). Αυτό πυροδότησε –κυριολεκτικά- το πάθος του για «εκδίκηση», το οποίο εκφράστηκε με τον τρόπο που φαίνεται στο πιο κάτω video, σε ένα παλιό λατομείο.

Πηγή: car.com.cy

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.