1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αυτοκινηση
  6. »
  7. Άνοιξε το πρώτο Hilton ξενοδοχείο αποκλειστικά για διαμονή… αυτοκινήτων!

Άνοιξε το πρώτο Hilton ξενοδοχείο αποκλειστικά για διαμονή… αυτοκινήτων!

Άνοιξε το πρώτο Hilton ξενοδοχείο αποκλειστικά για διαμονή… αυτοκινήτων!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σπάνια, γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα πλέον μπορούν να απολαύσουν την πεντάστερη διαμονή τους στο πρώτο Hilton ξενοδοχείο αποκλειστικά για τετράτροχους πελάτες.

Οι εγκαταστάσεις ξεπερνούν τα 70.000τ.μ. στο Hertfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου, και όπως ακριβώς σε ένα ξενοδοχείο για ανθρώπους, τα αυτοκίνητα θα δέχονται εξαιρετική περιποίηση. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει επιτόπια συντήρηση προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες του οχήματος, είτε αυτό σημαίνει έναν τυπικό έλεγχο είτε πλήρες σέρβις.

Η τριώροφη εγκατάσταση διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, όπως παρακολούθηση 24/7 CCTV και ελέγχεται πλήρως η θερμοκρασία και η υγρασία περιβάλλοντος για να διατηρείται τέλεια η κατάσταση κάθε οχήματος που βρίσκεται μέσα.

Ο Όμιλος Hilton είναι επίσης μέρος της Hilton & Moss Restoration, η οποία προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες αποκατάστασης παλαιών οχημάτων, καθώς και προετοιμασία αγωνιστικών αυτοκινήτων. Επίσης, υπάλληλοι βρίσκονται συνεχώς στον χώρο και με ένα τηλεφώνημα του ιδιοκτήτη, το αυτοκίνητο του μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε σημείο εκείνος θελήσει ανά πάσα στιγμή.

Είναι πρώτη φορά όπου ένας χώρος αυτοκινήτων μπορεί να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες. Φύλαξη οχήματος στις τέλειες συνθήκες, service, αναπαλαίωση ακόμα και προετοιμασία για αγώνες ενώ γίνεται και παράδοση σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί ο ιδιοκτήτης.

Σίγουρα οι τιμές δεν πρόκειται να γίνουν ευρέως γνωστές καθώς οι υπηρεσίες απευθύνονται σε όσους έχουν αυτοκίνητα αλλά και εισοδήματα που τους επιτρέπουν να υπογράφουν συμβόλαια χωρίς να κοιτούν το κόστος.

Πηγή: car.com.cy

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.