1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλιση Υγείας
  6. »
  7. Υγεία: Το διαμάντι της ζωής μας!

Υγεία: Το διαμάντι της ζωής μας!

Υγεία: Το διαμάντι της ζωής μας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Υγεία αποτελεί αδιαμφισβήτητα το πολυτιμότερο αγαθό για κάθε άνθρωπο. Στοιχεία όπως η πρόληψη, η ελεύθερη επιλογή ιατρού και ιατρικού κέντρου και η 2η ιατρική γνωμάτευση μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να μας σώσουν τη ζωή. Ακόμη η Παγκόσμια κάλυψη συμπεριλαμβανομένης της αερομεταφοράς με ασθενοφόρο, η κάλυψη των εξόδων συνοδείας μέλους της οικογένειας αλλά και πολλά άλλα είναι οφέλη που μπορούμε να έχουμε μόνο μέσω της Ιδιωτικής Ασφάλισης.  

Ακόμη δεν πρέπει να ξεχνάμε τη σημασία του Ιστορικού Ασφαλιστιμότητας, την Ισόβια κάλυψη αλλά και την άμεση πρόσβαση σε περίθαλψη χωρίς ιατροσυμβούλια και διακανονισμούς.

Σε όλο τον κόσμο, ο ρόλος της ασφάλισης είναι η κάλυψη των κενών του δημοσίου συστήματος υγείας. Στην περίπτωση μας το ΓεΣΥ αποτελεί κι αυτό ένα είδος ασφαλιστήριου συμβολαίου το οποίο έχει τα μειονεκτήματα του, τα οποία μπορούμε να καλύψουμε με την Ιδιωτική Ασφάλιση.


Οι περιορισμένες καλύψεις για πρόληψη, η οποία σώζει ζωές, ο περιορισμένος αριθμός φυσιοθεραπειών και επισκέψεων σε ιατρούς είναι μερικοί τομείς που μπορεί η ασφάλιση υγείας να συνεισφέρει. Ακόμη η συνεισφορά του πολίτη σε ειδικούς ιατρούς, σε διαγνωστικά κέντρα, σε φαρμακευτική αγωγή και διαγνωστικές εξετάσεις και φυσιοθεραπείες.

Το πιο σημαντικό όμως, το οποίο την κρίσιμη στιγμή μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο είναι η λίστες αναμονής για προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις  που παρουσιάζουν σημαντική αργοπορία, η έλλειψη κλινών σε μονάδες και το «mass production» το οποίο έχει οδηγήσει τα ψηλά επίπεδα ποιότητας Ιδιωτών ιατρών & κλινικών που έχουν συμβληθεί με τον Ο.Α.Υ  να κατηφορίσουν σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τη προσφερόμενη ποιότητα που υπήρχε στην προ-ΓεΣυ εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ideal Insurance Blog: Τι ισχύει για την ασφάλιση κοινόκτητων οικοδομών;

Όλα αυτά τα τονίζουμε όχι για να επιρρίψουμε ευθύνες στο οποιοδήποτε σύστημα, αφού μπορεί σε κάποιο βαθμό να ήταν αναμενόμενο, αλλά για να τονίσουμε ότι όλες αυτές ελλείψεις μπορούν να καλυφθούν με την επιλογή του σωστού σχεδίου Ιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας το οποίο θα μας προσφέρει επιπρόσθετα πληθώρα άλλων ωφελημάτων που θα μας εξασφαλίσουν άμεση, άνετη και ποιοτική περίθαλψη με αξιοπρέπεια.

Με την  εφαρμογή του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ) για μεγάλη μερίδα καταναλωτών μπορεί η Ασφάλιση Υγείας να φαντάζει αγαθό πολυτελείας αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι.

Η Ασφαλιστική Βιομηχανία στον κλάδο υγείας, διαχρονικά εξυπηρετούσε μικρότερη μερίδα του καταναλωτικού κοινού, η οποία περιορίστηκε ακόμη λίγο μετά την εφαρμογή του ΓεΣΥ. Παρόλα αυτά αξίζει να θυμόμαστε ότι η ασφάλιση γίνεται ακόμη και από το υστέρημα μας με σκοπό μία αξιοπρεπή και ποιοτική περίθαλψη όταν μας συμβεί κάποιο ατύχημα ή νοσήσουμε από κάποια ασθένεια.

Η αγορά ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου ενδονοσοκομειακής περίθαλψης, αποτελεί τον θεματοφύλακα της Υγείας μας που θα διαφυλάξει εμάς, τους οικείους μας και το βιοτικό μας επίπεδο. Θα συμπληρώσει τα κενά του κρατικού συστήματος υγείας και θα λειτουργήσει από εκεί και πέρα προσφέροντας μας προστιθέμενη αξία.

«Η Ζωή μας και η Υγεία μας είναι Διαμάντι ανεκτίμητης αξίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Nimela Insurance Blog: Γιατί να κάνω Ασφάλεια Υγείας και τι να προσέξω;

Γιατί Ideal Insurance

Με μια πορεία πέραν των 16 χρόνων, η Ideal Insurance είναι σε θέση να σας προσφέρει την «ιδανική ασφάλιση», δηλαδή εκείνη ακριβώς που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και θα διασφαλίζει την υγεία σας.

Με το σλόγκαν «διασφαλίστε το μέλλον σας σήμερα» να αποτελεί την αποστολή της εταιρείας μας διασφαλίζουμε ότι θα επιλέξετε εκείνο το σχέδιο υγείας που θα ικανοποιηεί τις δικές ανάγκες.

Με κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας χρησιμοποιούμε μία επιστημονική προσέγγιση για την ανάλυση γενικότερα των χρηματοασφαλιστικών σας αναγκών, ενώ στόχος μας είναι η δημιουργία μίας αγαστής και μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες μας.

Η συνεργασία μας με μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών εταιρειών και μεσιτών, έχει σκοπό να προσφέρει πάντα λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας ενώ οι πολυάριθμες βραβεύσεις μας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο τα τελευταία χρόνια αποτελούν εχέγγυο για την άριστη εξυπηρέτηση που θα λάβετε εάν συνεργαστείτε μαζί μας.

Στόχος μας να αποτελούμε τον «φύλακα άγγελό» σας, στα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν σε εσάς και την οικογένεια σας.

Διασφαλίστε το Μέλλον Σας, Σήμερα!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.