1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Universal Life: Ένα βήμα μπροστά διοργανώνοντας το UniLife Volunteer Week

Universal Life: Ένα βήμα μπροστά διοργανώνοντας το UniLife Volunteer Week

Universal Life: Ένα βήμα μπροστά διοργανώνοντας το UniLife Volunteer Week
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε ένα ακόμα βήμα προς την κοινωνική ευαισθησία, η Universal Life, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού στις 5 Δεκεμβρίου αλλά και της Εβδομάδας Εθελοντισμού που διοργανώνει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), ανακοίνωσε με υπερηφάνεια την πρωτοβουλία UniLife Volunteer Week.

Από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου, το Ανθρώπινο Δυναμικό της Universal Life συμμετείχε σε μια ποικιλία εθελοντικών δράσεων, αποδεικνύοντας έμπρακτα την δέσμευση της Εταιρείας στην κοινωνική προσφορά. Το φάσμα των δράσεων περιλάμβανε αιμοδοσία, πλύσιμο αυτοκινήτων, πώληση μεταχειρισμένων βιβλίων και την ετοιμασία χειροτεχνιών και γλυκών για ενίσχυση του έργου διαφόρων μη κερδοσκοπικών οργανισμών και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Η Προϊστάμενη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Universal Life κ. Έλενα Γεωργιάδου, σε δήλωσή της ανέφερε ότι η διοργάνωση του UniLife Volunteer Week αποτελεί μια μικρή προσφορά των ανθρώπων μας προς την κοινωνία και ευχαρίστησε το Ανθρώπινο Δυναμικό που την αγκάλιασε με θέρμη και αγάπη. «Με αυτή την πρωτοβουλία», τόνισε «επιδιώκουμε να προωθήσουμε τον εθελοντισμό και να στείλουμε όλοι μαζί μηνύματα αγάπης και ελπίδας».

Πρόσθεσε ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Universal Life και του ανθρώπινου δυναμικού της και ότι αποτελεί δέσμευση της εταιρείας να διατηρεί μια αμφίδρομη σχέση με την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται και να συμβάλλει θετικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.