1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. «Tόσο πολύ σε αγαπώ» – Ένα παιδικό βιβλίο για την πρόληψη...

«Tόσο πολύ σε αγαπώ» – Ένα παιδικό βιβλίο για την πρόληψη και την έννοια της ιδιωτικής ασφάλισης!

«Tόσο πολύ σε αγαπώ» – Ένα παιδικό βιβλίο για την πρόληψη και την έννοια της ιδιωτικής ασφάλισης!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2023 η παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού «Tόσο πολύ σε αγαπώ», των εκδόσεων iWrite, που συνέγραψε η Κατερίνα Χαραλαμπίδου.

Πρόκειται για ένα διδακτικό παραμύθι που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και είναι γραμμένο για να διαβάζεται από τους γονείς στα παιδιά.

Η ιστορία που αγγίζει τις καρδιές των αναγνωστών, εξελίσσεται σε ένα δάσος, με πρωταγωνιστές ζωάκια και περιγράφει εύστοχα την πρόληψη και την έννοια της ιδιωτικής ασφάλισης. Ακόμα πιο συγκεκριμένα μιλάει για την επαγγελματική ανικανότητα, μία έννοια δύσκολα προσεγγίσιμη.

Περισσότεροι από 150 φίλοι του βιβλίου βρέθηκαν εκεί και συγκινήθηκαν, παρακολουθώντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της διαδραστικής ομιλίας της κ Αθηνά Αγγελούδα, DISK Trainer, που παρακινώντας τα παιδιά, μας αποκάλυψαν τους διαφορετικούς τρόπους που αντιλαμβάνονται την αγάπη. Τα παιδιά «διδάξανε» τους παρόντες ενήλικες τις 5 γλώσσες της αγάπης που όπως είπαν είναι η αγκαλιά, τα λόγια επιβεβαίωσης, ο ποιοτικός χρόνος, οι πράξεις φροντίδας και χειρονομίες όπως κάποιο δώρο.

Η κ Σοφία Ζερβουδάκη με διπλό ρόλο, αυτόν του MDRT Country Chair αλλά και αυτόν της μητέρας, μίλησε για την ανάγκη να επικοινωνούμε δύσκολες έννοιες στα παιδιά μας, όπως αυτή της ολικής Ανικανότητας που πραγματεύεται το παραμύθι, καθώς και για την σημασία της πρόληψης που δεν είναι τίποτα άλλο ουσιαστικά από αγνή, αφιλτράριστη αγάπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Άγγιξε καρδιές η παρουσίαση του παραμυθιού του Αντίγονου Θεοδώρου

Η κ Μιλένα Ηλιοπούλου, δημοσιογράφος με χαρισματικό ταλέντο στην αφήγηση και γάργαρη γλυκιά φωνή, ανάγνωσε ολόκληρο το παραμύθι στους μικρούς και μεγάλους ακροατές ενώ παράλληλα ξεδιπλωνόντουσαν οι εικόνες του σε μεγάλο video wall.

Η κ Κατερίνα Χαραλαμπίδου μίλησε για το πως δημιουργήθηκε το παραμύθι αυτό αλλά κυρίως για τον ιδιαίτερο τρόπο που εικονογραφήθηκε.

Είπε συγκεκριμένα: «Για τις ανάγκες της εικονογράφησης, οργανώσαμε εργαστήριο υπό την επιμέλεια ζωγράφου, με 13 παιδάκια 8 ετών. Αφού τους διαβάσαμε το παραμύθι, τα αφήσαμε να ζωγραφίσουν ότι τους πρόσταξε η φαντασία τους! Το πρωτότυπο υλικό φωτογραφήθηκε και χρησιμοποιήθηκε για το εξώφυλλο και εσωτερικά.»

Τα πρωτότυπα πολύχρωμα έργα των παιδιών υπήρχαν στον χώρο για να μπορέσουν όλοι να τα θαυμάσουν!

Κοντά μας στην παρουσίαση βρέθηκε και η εκπομπή «κουβέντα να γίνεται» από το Action24, για να δείτε το απόσπασμα πατήστε εδώ.

Τις εντυπώσεις πάραυτα τις κέρδισε ένα σποτάκι που προβλήθηκε από την ημέρα του εργαστηρίου ζωγραφικής που γέμισε χαρά και ενθουσιασμό το κοινό βλέποντας τους μικρούς πρωταγωνιστές να δίνουν χρώμα στις σελίδες του παραμυθιού! Για να το δείτε πατήστε εδώ.

Η κ Χαραλαμπίδου ανακοίνωσε επίσης την απόφασή της, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτού του παραμυθιού να δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που ασχολείται με την αποκατάσταση της παιδικής ανικανότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Άγγιξε καρδιές η παρουσίαση του παραμυθιού του Αντίγονου Θεοδώρου

Για να αγοράσετε το παραμύθι πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.