1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Διαμεσολάβηση
  6. »
  7. Το Νο1 συστατικό στις πωλήσεις που όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές πρέπει...

Το Νο1 συστατικό στις πωλήσεις που όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές πρέπει να γνωρίζουν

Το Νο1 συστατικό στις πωλήσεις που όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές πρέπει να γνωρίζουν
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ενώ η γνώση των προϊόντων σας και η εξειδίκευση στην παρουσίαση λύσεων στους πελάτες σας είναι απαραίτητη, αυτοί δεν είναι οι πιο κρίσιμοι παράγοντες για τις υψηλότερες αποδόσεις στις ασφαλιστικές πωλήσεις.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ασφάλιση είναι ένα άυλο προϊόν και αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν ασφάλιση ούτως ή άλλως ανά πάσα στιγμή από οποιονδήποτε ασφαλιστικό σύμβουλο ή εταιρεία.

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι εάν η ασφάλιση είναι προϊόν, τότε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας δεν είναι πραγματικά ο παράγοντας διαφοροποίησής σας.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα προϊόντα τους είναι καλύτερα από άλλα προϊόντα και έτσι το τοποθετούν και στον πελάτη, αλλά ανά πάσα στιγμή οι άνθρωποι μπορούν, σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες, να καθορίσουν ότι υπάρχει ένα μικρό μειονέκτημα ή πλεονέκτημα σε σχεδόν κάθε προϊόν ή υπηρεσία εκεί έξω στην αγορά.

Τι είναι λοιπόν αυτό που πραγματικά συγκινεί τους ανθρώπους; Τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση;

Είναι ενδιαφέρον ότι, με βάση την πίστη του ασφαλιστή στο προϊόν ή την υπηρεσία, ο πελάτης πολλές φορές θα προχωρήσει σε αγορά. Τι μας λέει αυτό;

Δεν πρόκειται πραγματικά για το προϊόν ή την υπηρεσία. Πρόκειται για κάτι άλλο! Βλέπετε, οι καλύτεροι συμβούλοι στον κλάδο, ξέρουν ένα μυστικό. Ξέρουν ότι δεν πωλούν πραγματικά ασφάλιση. Οι καλύτεροι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές γνωρίζουν και καταλαβαίνουν ότι πωλούν μόνο ένα πράγμα… Και αυτό το ένα πράγμα είναι η πίστη! Αυτό κινεί τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση, επειδή είναι πεπεισμένοι ότι αυτό που έχετε μπορεί να τους βοηθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ρωτήσαμε το CHAT GPT πώς μπορεί να βοηθήσει έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή στη σχέση με τους πελάτες του

Οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές κατανοούν ότι αυτό που κάνει τη διαφορά δεν είναι καθόλου τα προϊόντα τους… Αλλά στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι!

Είστε η δική σας υπερδύναμη! Υπάρχει ένα πράγμα που θα σας βοηθήσει να ανεβείτε στην κορυφή, ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο βρίσκεστε. Και αυτό το ένα πράγμα είσαστε εσείς!

Είναι η εμπιστοσύνη σας, είναι η πίστη σας σε εσάς, είναι η πώληση του ποιοι είστε και η απόλυτη εμπιστοσύνη σας σε αυτό που μπορείτε να προσφέρετε με το μοναδικό παρελθόν σας και το μοναδικό σύνολο εμπειριών σας και ότι έχετε μια αναμφισβήτητη πίστη για τις αξίες των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και ότι έχετε επίσης μια αναμφισβήτητη εμπιστοσύνη ότι είστε οι πιο κατάλληλοι για να φροντίσετε τις ανάγκες των πελατών σας. Και ότι θα είστε εκεί όταν οι πελάτες σας ή οι οικογένειές τους σας χρειάζονται.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα πάντα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Είναι σημαντικό να αυξήσετε το επίπεδο δεξιοτήτων σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες σας. Αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας όλων αυτών των πραγμάτων είναι η πίστη σας και όταν οι άλλοι αντιλαμβάνονται αυτή την πίστη είναι αυτό που τους κινεί να αναλάβουν δράση και να προχωρήσουν μαζί σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο αφιέρωμα για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

Προσδιορίστε με σαφήνεια και διατυπώστε τα πράγματα που πιστεύετε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και για το πώς έχετε μοναδικά προσόντα για να βοηθήσετε τους πελάτες σας! Αυτό θα σας δώσει άλλον αέρα και αυτοπεποίθηση!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.