1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το δυνατό δίδυμο πίσω από το BLIS

Το δυνατό δίδυμο πίσω από το BLIS

Το δυνατό δίδυμο πίσω από το BLIS
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το φετινό BLIS έχει τίτλο «Stronger wings – wider horizons» και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23 και 25 Οκτωβρίου 2024 στην Λεμεσό. Το event για το 2024 είναι πολλά υποσχόμενο με ομιλητές διεθνούς φήμης, πλούσια θεματολογία και επιρροές από αξιόλογους οργανισμούς όπως το MDRT, το GAMA και το LIFE HAPPENS ποιυ διασφαλίζουν μοναδική ποιότητα και υψηλό επίπεδο! Το Cyprus Insurance News θα είναι Media Partner σε αυτή τη μοναδική εμπειρία του BLIS!

Ας γνωρίσουμε καλύτερα το δυνατό δίδυμο πίσω από το BLIS!

Ο Naji Haddad, η καρδιά και η ψυχή της BLIS, έχει ένα ακλόνητο πάθος και μια αμείλικτη επιθυμία να αναβαθμίσει το επάγγελμα της ασφάλισης ζωής και του χρηματοοικονομικού προγραμματισμού. Ο Jade Dagher, ο στρατηγικός εγκέφαλος, χειρίζεται τον προγραμματισμό και τη διαχείριση έργων.

Το ταξίδι ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια, όταν ο Naji τόλμησε να αμφισβητήσει το status quo: Γιατί πρέπει να ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να αναζητούμε έμπνευση σε συνέδρια και να μαθαίνουμε από διεθνείς ομιλητές; Γιατί να μην φέρουμε αυτή τη μεταμορφωτική εμπειρία στον Λίβανο και στην περιοχή EMEA; Με όχημα το όραμα του Naji και την τεχνογνωσία της Jade, έκαναν αυτό το όνειρο πραγματικότητα! Και φέτος για πρώτη φορά αυτή η φανταστική εμπειρία του BLIS θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό!

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 7 εξαιρετικών και συνάμα απαιτητικών ετών, λοιπόν, η συνεργασία τους οδήγησε την εμπειρία BLIS σε νέα ύψη. Τώρα, με την αταλάντευτη αποφασιστικότητά τους και το σύνθημα “Stronger Wings, Wider Horizons”, είναι έτοιμοι να πετάξουν ακόμα ψηλότερα.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς αποκαλύπτουν το συναρπαστικό σχέδιό τους για την επόμενη δεκαετία, οδηγώντας την BLIS σε πρωτοφανείς διεθνείς ορίζοντες. Γίνετε μάρτυρες της αξιοσημείωτης ανόδου του #BLISExperience, καθώς ανοίγει τα φτερά του πιο πλατιά και φτάνει πιο μακριά από ποτέ!

Τι είπαν ο Naji και ο Jade για το Cyprus Insurance News:

«Ως η πρωτοποριακή διαδικτυακή ειδησεογραφική πύλη για τον ασφαλιστικό κλάδο στην Κύπρο, παρέχει καθημερινά ειδήσεις και πληροφορίες για το τοπικό και παγκόσμιο ασφαλιστικό τοπίο. Η ολοκληρωμένη ιστοσελίδα τους διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της ασφαλιστικής συνείδησης στην κοινωνία.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Cyprus Insurance News ως Media Partner.! Ακολουθήστε τους για να ενημερώνεστε για τα τελευταία και σημαντικότερα ασφαλιστικά νέα από την Κύπρο και όχι μόνο!»

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.