1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. The AI powerful advisor: Το 1ο παγκοσμίως Certification Training Program στην...

The AI powerful advisor: Το 1ο παγκοσμίως Certification Training Program στην ΑΙ για Επαγγελματίες του Ασφαλιστικού και Χρηματοοικονομικού κλάδου

The AI powerful advisor: Το 1ο παγκοσμίως Certification Training Program στην ΑΙ για Επαγγελματίες του Ασφαλιστικού και Χρηματοοικονομικού κλάδου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

O ΠΣΕΑΔ σε συνεργασία με την IFA Academy εγκαινιάζουν ένα νέο κύκλο διαδικτυακών εκπαιδεύσεων με τίτλο «The AI powerful advisor», με διάρκεια 3 μήνες. Γίνετε οι πανίσχυροι σύμβουλοι του μέλλοντος, εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και εκτοξεύστε την παραγωγικότητά σας και την καριέρα σας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους επαγγελματίες ασφαλιστές μια ολιστική κατανόηση και πρακτική εμπειρία στις τελευταίες τεχνολογίες, διασφαλίζοντας ότι είναι καλά εξοπλισμένοι για επιτυχία στο εξελισσόμενο τοπίο του ασφαλιστικού κλάδου.

Διάρκεια: 3 Μήνες

Εβδομαδιαίες συνεδρίες διάρκειας 2 ωρών – συνολικά 12 webinars

Live zoom συναντήσεις: Συμμετέχετε ενεργά για να ενισχύσετε τη μάθησή σας

Η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος εκπαίδευσης έχει προραμματιστεί για τις αρχές Απριλίου 2024 

Προσκαλέστε το βοηθό σας να εκπαιδευτεί μαζί σας και να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε τη σωστή ψηφιακή στρατηγική!

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση για 8 ώρες CPD

Κορυφαία σημεία του προγράμματος:

1. Τεχνητή Νοημοσύνη – GPT : Γίνετε ειδικός στη χρήση του AI και απογειώστε την καριέρα σας!
2. Δημιουργήστε το δικό σας ασφαλιστικό Στούντιο: Ξεχωρίστε απόλυτα από τον ανταγωνισμό και κάντε τους πελάτες σας να μιλούν με ενθουσιασμό σε άλλους. Θα έρχονται μόνο για την εμπειρία!
3. Εξεύρεση πελατών μέσω Webinars:  Βρείτε εκατοντάδες νέους πελάτες και απαλλαγείτε μια για πάντα από το στρες!
4. Content Marketing: Μάθετε να δημιουργείτε εκπληκτικό περιεχόμενο εύκολα και κάντε τους πελάτες να σας ψάχνουν μόνοι τους!
5. Social Media Marketing: Αξιοποιήστε στο 100% τα social media και γίνετε ένα superbrand της ασφάλισης!
6. Email Marketing: Αυξήστε κατά χιλιάδες τη λίστα των emails σας και κάντε μαζική παραγωγή με μερικά μόνο κλικ και τη σωστή στρατηγική!
7. Εικονική Πραγματικότητα (VR & AR): : Ένας νέος εύκολος τρόπος χρήσης της VR τεχνολογίας στο γραφείο σας! Θα εκπλαγείτε!
8. Άλλες Τεχνολογίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, εξοικονόμηση χρόνου και αυτοματοποίηση διαδικασιών με ΑΙ και σχεδόν χωρίς κόστος! Η σελίδα σας θα βρίσκει νέους πελάτες και θα εξυπηρετεί τους υφιστάμενους, χωρίς καν τη δική σας παρουσία!
9. Τα πιο σημαντικά: Νοοτροπία του Νέου Ψηφιακού Ασφαλιστικού Συμβούλου/ Στρατηγικές διαχείρισης χρόνου/ Κατακτήστε την τέχνη της εξεύρεσης πελατών και του Cross-selling & upselling/ Αξιοποίηση CRM/ Συστήματα εργασίας/ Αντιμετώπιση αντιρρήσεων και αύξηση ποσοστού κλεισίματος με τη βοήθεια της επιστήμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο Γιώργος Γιωργάκης ομιλητής στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Δεν θα πιστέψετε πόση αυτοπεποίθηση θα νιώσετε σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας όταν ολοκληρώσετε την πιστοποίηση, και το σημαντικότερο, πόσο διαφορετική θα είναι η επαγγελματική σας ζωή!

Δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα του προγράμματος και πραγματοποιείστε την εγγραφή σας εδώ: The AI powerful advisor

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.