1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Έντυπο Επιβεβαίωσης Αρχείου Εκπαίδευσης για τα μέλη του ετοίμασε ο ΠΣΕΑΔ

Έντυπο Επιβεβαίωσης Αρχείου Εκπαίδευσης για τα μέλη του ετοίμασε ο ΠΣΕΑΔ

Έντυπο Επιβεβαίωσης Αρχείου Εκπαίδευσης για τα μέλη του ετοίμασε ο ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας του ΠΣΕΑΔ για συνεχή παροχή προς στα μέλη του, της  καλύτερης δυνατής υποστήριξης, όσον αφορά την συμπλήρωση των υποχρεωτικών ωρών εκπαίδευσης ανά έτος (CPD), όπως ορίζει η νομοθεσία και παράλληλα με βάση τις πρόσφατες αλλαγές στους κανονισμούς, που διέπουν αυτό το συγκεκριμένο θέμα, η γραμματεία του συνδέσμου έχει ετοιμάσει ειδικό Έντυπο Επιβεβαίωσης Αρχείου Εκπαίδευσης, το οποίο ο κάθε επαγγελματίας διαμεσολαβητής μπορεί να χρησιμοποιεί για να μπορεί να το υποβάλει μαζί με τα άλλα απαραίτητα έντυπα που χρειάζονται, για την ανανέωση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην ΥΕΑΕ.

Σκοπός του εντύπου αυτού, είναι να παρέχει σε απλή και κατανοητή μορφή, την απαραίτητη πληροφόρηση με ένα ταξινομημένο τρόπο καταγραφής και αρχειοθέτησης των ωρών εκπαίδευσης, είτε αυτές αφορούν γενικές ώρες, είτε προϊοντικές, για να διευκολύνει τον κάθε διαμεσολαβητή στην διαδικασία ανανέωσης της άδειας του.

Το έντυπο μπορεί να συμπληρωθεί και ηλεκτρονικά και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συνδέσμου www.psead.org στο σημείο Έντυπα Αδειοδότηση – ΠΣΕΑΔ (psead.org)μαζί με τα υπόλοιπα έντυπα που χρειάζονται για την ανανέωση της άδειας.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.