1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Τα πιο δημοφιλή άρθρα του Cyprus Insurance News για το 2023

Τα πιο δημοφιλή άρθρα του Cyprus Insurance News για το 2023

Τα πιο δημοφιλή άρθρα του Cyprus Insurance News για το 2023
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με το 2023 να διανύει τις τελευταίες του μέρες και ολόκληρο τον κόσμο να ετοιμάζεται για να υποδεχτεί το 2024, είναι η ώρα για να κάνουμε και εμείς τον απολογισμό μας.

Μέσα στις 365 μέρες του χρόνου αυτού, δημοσιεύσαμε περισσότερα από 1,200 και καλύψαμε έγκαιρα και έγκυρα όλα όσα συνέβησαν στην εγχώρια και διεθνή ασφαλιστική αγορά.

Με πέρα από 100 χιλιάδες επισκέπτες, συνεχίσαμε για ακόμη μία χρονιά να διαδίδουμε την αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης αλλά και να δίνουμε βήμα  στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του κλάδου μας.

Σε αυτούς τους 12 μήνες του 2023, τα περισσότερα από 1,200 άρθρα του Cyprus Insurance News διαβάστηκαν περισσότερες από 200,000 φορές από τους αναγνώστες μας σε Κύπρο και Εξωτερικό.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο δημοφιλή ασφαλιστικά άρθρα για τη χρονιά που φεύγει.

#5 DCare: Ένα μοντέρνο και ευέλικτο ιδιωτικό Σχέδιο Υγείας, με διεθνή κάλυψη

akd-demetriou

Αρχή στο Top 5 των άρθρων που είχαν την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα κάνουμε με τη συνέντευξη που παραχώρησε στη σελίδα μας ο CEO της  AKD Insurance, Ανδρέα Δημητρίου, αναφορικά με το λανσάρισμα του DCare Medical Plan, ενός  Διεθνούς Σχεδίου Υγείας από κυπριακή εταιρεία που μπήκε σε όλη την Ευρωπαϊκή αγορά.

Ο διευθύνοντας σύμβουλος της AKD Insurance, Ανδρέας Δημητρίου, οποίος βρίσκεται στον χώρο των ασφαλειών για πάνω από 30 χρόνια, μας μίλησε για ό,τι κάνει το DCare να ξεχωρίζει και να υπερτερεί από άλλα σχέδια υγείας που βρίσκονται στην κυπριακή, ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο αφιέρωμα για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

Διαβάστε το άρθρο εδώ

#4 Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2022

top-companies-target

Στην τέταρτη θέση με τα πιο δημοφιλή άρθρα του 2023, συναντάμε το άρθρο μας με τις κορυφαίες σε ασφάλιστρα εταιρείες για το 2022.

Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες του κλάδου ζωής είχαν σημειώσει το 2022 παραγωγή ύψους €520 εκατομμύριων για τα συμβόλαια ζωής και τα ομαδικά συνταξιοδοτικά ενώ συμπεριλαμβανομένων και των ασφαλίστρων του Κλάδου Ατυχημάτων & Υγείας τα συνολικά ασφάλιστρα τους έφτασαν τα  €623,6 εκατομμύρια με την αύξηση να διαμορφώνεται στο 12,6%.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

#3 4 λόγοι για να πεις ΟΧΙ στην Ασφάλεια Ζωής

reasons-life-insurance

Ασφαλιστικές εταιρείες και ασφαλιστικοί σύμβουλοι τονίζουν με κάθε ευκαιρία την αξία της Ασφάλισης Ζωής με τους καταναλωτές ίσως κάποιες φορές να κουράζονται.

Σε αυτό το άρθρο είχαμε σκεφτεί να αλλάξουμε ύφος και να μην αραδιάσουμε 1000 λόγους για να κάνει κάποιος Ασφάλεια Ζωής αλλά μοιραστήκαμε με τους αναγνώστες μας 4 απλούς λόγους που ΔΕΝ πρέπει να κάνουν ασφάλεια ζωής!

Διαβάστε το άρθρο εδώ

#2 Έφυγε από τη ζωή ο Κυρίακος Κυριάκου, Γενικός Διευθυντής της TFI Brokers

kyriakos-kyriakou-passed

Στη Δεύτερη θέση με τα πιο δημοφιλή άρθρα του 2023, είχαμε δυστυχώς μία δυσάρεστη είδηση, για τον θάνατος του Κυριάκου Κυριάκου, Γενικού Διευθυντή της  TFI Brokers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Ο θάνατος του Κυριάκου Κυριάκου προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρη την ασφαλιστική βιομηχανία με το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου να αποχαιρετά τον εκλιπόντα και μέλος του Ινστιτούτου με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

#1 Trust Insurance: Πρόγευμα με 3 γενιές επιτυχημένων ασφαλιστών!

trust-stylianides-breakfast2

Το πιο δημοφιλή άρθρο για την χρονιά αυτή αφορούσε μία … γλυκιά εκδήλωση με πρωταγωνιστές την Χρύσω Λέφου, την Trust Insurance και το ασφαλιστικό γραφείο  CH. STYLIANIDES & SONS INSURANCE AGENTS 

Η Διεύθυνση του ασφαλιστικού γραφείου είχε δεξιωθεί τον CEO της TRUST Insurance Cyprus κύριο Χρίστο Χριστοδούλου, καθώς επίσης τον Senior Manager: Sales & Credit Control κύριο Γιάννο Παλάζη στα κεντρικά γραφεία της CH. STYLIANIDES & SONS INSURANCE AGENTS σ’ ένα πρόγευμα από τα χέρια της γνωστής μαγείρισσας Χρύσως Λέφου.

Διαβάστε το άρθρο εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.