1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. 4 λόγοι για να πεις ΟΧΙ στην Ασφάλεια Ζωής

4 λόγοι για να πεις ΟΧΙ στην Ασφάλεια Ζωής

4 λόγοι για να πεις ΟΧΙ στην Ασφάλεια Ζωής
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ασφαλιστικές εταιρείες και ασφαλιστικοί σύμβουλοι τονίζουν με κάθε ευκαιρία την αξία της Ασφάλισης Ζωής. Εσύ που δεν είσαι του χώρου και μας διαβάζεις, μπορεί και να κουράστηκες να ακούς γιατί είναι σημαντική η Ασφάλεια Ζωής!

Σήμερα λοιπόν είπαμε να αλλάξουμε ύφος! Δεν θα σου αραδιάσουμε 1000 λόγους για να κάνεις Ασφάλεια Ζωής αλλά θα μοιραστούμε μαζί σου 4 απλούς λόγους που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις ασφάλεια ζωής! Ναι καλά άκουσες!

Χωρίς πολλά λόγια, πάμε να δούμε πότε ΔΕΝ χρειάζεσαι Ασφάλεια Ζωής!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΕΑΝ:

#1 – Θέλεις οι δικοί σου άνθρωποι να υποφέρουν οικονομικά.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν το θέλεις! Γι’ αυτό η Ασφάλεια Ζωής θα εξασφαλίσει τουλάχιστον ότι οι δικοί σου άνθρωποι δεν θα υποφέρουν οικονομικά μετά τον θάνατο σου!

#2 – Βρήκες το φάρμακο της αθανασίας και θα ζήσεις αιώνια

Ένα ρητό λέει ότι το μόνο σίγουρο πράγμα στη ζωή είναι ο Θάνατος και οι Φόροι. Εφόσον λοιπόν δεν θα ζήσεις αιώνια φρόντισε να εξασφαλίσεις όσους θα αφήσεις πίσω! Την ίδια στιγμή θα γλυτώσεις και λίγους φόρους!

#3 – Δεν θέλεις η επιχείρηση σου να συνεχίσει τη λειτουργία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Eurolife δίνει 5 τρόπους για να φέρεις τη ζωή στα μέτρα σου

Πολλές επιχειρήσεις οδηγούνται στην χρεωκοπία και στο κλείσιμο μετά από τον αιφνίδιο θάνατο του βασικού τους μετόχου! Η ασφάλεια ζωής μπορεί να δώσει μία σημαντική οικονομική ανάσα στους κληρονόμους και την επιχείρηση σας.

#4 –  Δεν σε ενδιαφέρει για το μέλλον των παιδιών σου.

Εάν θέλεις να είσαι βέβαιος ότι τα παιδιά σου θα έχουν όλα τα εφόδια για να πετύχουν στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους ζωή ακόμη και εάν φύγεις ξαφνικά από τη ζωή, η Ασφάλεια Ζωής μπορεί να σε βοηθήσει!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.