1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Τα νέα ψηφιακά προιόντα της DAT Γερμανίας θα παρουσιάσει η Lambros...

Τα νέα ψηφιακά προιόντα της DAT Γερμανίας θα παρουσιάσει η Lambros Papasavvas & Co LTD

Τα νέα ψηφιακά προιόντα της DAT Γερμανίας θα παρουσιάσει η Lambros Papasavvas & Co LTD
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τα νέα ψηφιακά προιόντα της DAT Γερμανίας που αφορούν τα τμήματα αποδοχής κινδύνων οχημάτων και απαιτήσεων ασφαλιστικών εταιρειών όπως επίσης την παρουσίαση της νέας μεθοδολογίας Biomechanical ανάλυσης αυχενικών τραυματισμών απάτης θα παρουσιάσει η. εταιρεία Lambros Papasavvas & Co LTD.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 από τις 8:30 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στην Λευκωσία.

Η εταιρεία απηυθηνε ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες που θέλουν να συμμετέχουν ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι τις 07 Νοεμβρίου 2022 στο  [email protected]

 Μεταξύ των προϊόντων που θα παρουσιαστούν – αναλυθούν θα είναι:

•             SilverDat Fast Track AI  : Αφορά την ανάλυση ζημιών ενός οχήματος μέσω φωτογραφιών με τη χρήση όμως Τεχνητής Νοημοσύνης.

•             High Mobility: Αξιολογεί την οδική συμπεριφορά του οδηγού, αξιοποιώντας παράλληλα τα τεχνικά δεδομένα του οχήματος δια μέσου της τηλεματικής.

•             WeDat: Η ολοκαίνουργια πλατφόρμα της DAT που αφορά τη διαχείριση του φακέλου ζημιάς ενός οχήματος, την  ηλεκτρονική εκτίμηση μέσω κινητού τηλεφώνου και άλλες νέες λειτουργίες

•             Deeplink: Η προηγμένη εφαρμογή που καθοδηγεί τον οδηγό για το πώς θα φωτογραφίσει το όχημα του, σύμφωνα με την υπόδειξη της σιλουέτας του οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πολλά claims αναμένονται από εγκλωβισμένα πλοία στη γέφυρα της Βαλτιμόρης

•             Biomechanical Analysis: Παρουσίαση της νέας μεθοδολογίας Biomechanical ανάλυσης αυχενικών τραυματισμών απάτης

Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στην πλήρως ψηφιοποιημένη και αυτοματοποιημένη διαχείριση φακέλου ζημιάς οχήματος από τις ασφαλιστικές, και όχι μόνο, εταιρείες .

 Ομιλητές:

•             Σάββας Σιδηρόπουλος (DAT Hellas)

•             Δημήτρης Βαλαβάνης (DAT Hellas)

•             Δρ. Ανδρέας Λοίζου (Lambros Papasavvas & Co LTD)

Θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά η παρουσία της εταιρείας σας!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.