1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Τα 5 πιο δημοφιλή άρθρα του Cyprus Insurance News για το...

Τα 5 πιο δημοφιλή άρθρα του Cyprus Insurance News για το 2022

Τα 5 πιο δημοφιλή άρθρα του Cyprus Insurance News για το 2022
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το 2022 ετοιμάζεται να περάσει στην ιστορία και ολόκληρος ο κόσμος είναι έτοιμος να υποδεχτεί το 2023. Για εμάς εδώ στο Cyprus Insurance News το 2022 ήταν μία σημαντική χρονιά, αφού αποτέλεσε την πρώτη ολοκληρωμένη μας χρονιά, από την δημιουργία του portal τον Οκτώβριο του 2021.

Μέσα στις 365 μέρες του χρόνου αυτού, δημοσιεύσαμε 1,785 άρθρα και καλύψαμε έγκαιρα και έγκυρα όλα όσα συνέβησαν στην εγχώρια και διεθνή ασφαλιστική αγορά. Με σχεδόν 110 χιλιάδες επισκέπτες, καταφέραμε να κάνουμε ένα μικρό βήμα προς το όραμα μας για τη δημιουργία ενός μέσου ενημέρωσης που θα διαδώσει την αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης και θα αποτελέσει μία πλατφόρμα έκφρασης και επικοινωνίας για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Σε αυτούς τους 12 μήνες, τα 1,785 άρθρα του Cyprus Insurance News διαβάστηκαν περισσότερες από 245,000 φορές από τους αναγνώστες μας σε Κύπρο και Εξωτερικό. Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο δημοφιλή ασφαλιστικά άρθρα για τη χρονιά που φεύγει.

#5 Έρευνα StockWatch: Αυτές είναι οι πιο αξιόπιστες εταιρείες στις Ασφαλίσεις Ζωής για το 2022

trustworthy

Το πιο πάνω άρθρο αναρτηθεί τον Μάιο του 2022 και παρουσίαζε τα αποτελέσματα της έρευνας StockWatch Trust Index που είχε δημοσιευθεί λίγες μέρες πριν. Η έρευνα δεν παρουσίασε αλλαγές στην πρώτη τριάδα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ενώ ο γενικός δείκτης αξιοπιστίας υποχώρησε ελαφρώς.

Στο άρθρο φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Eurolife, Αβραάμ Πεκρή, για την πρωτιά της εταιρείας του στη συγκεκριμένη έρευνα.

Διαβάστε το άρθρο εδώ.

#4 Πώς μια ασφαλιστική εταιρεία κατέρρευσε μετά την καταβολή αποζημίωσης για ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα με 20 θύματα

car-old-damage

Στην τέταρτη θέση με τα πιο δημοφιλή άρθρα του 2022, συναντάμε την ιστορία μίας ασφαλιστικής εταιρείας στην Αμερική που κατέρρευσε μετά την καταβολή αποζημίωσης για ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα με 20 θύματα.

Η ιστορία μας διαδραματίζεται στην κομητεία του Schoharie της Νέας Υόρκης όπου ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα με μια λιμουζίνα τον Οκτώβριο του 2018 αποδείχθηκε μοιραίο όχι μόνο για τα 20 θύματα τα οποία έχασαν τη ζωή τους, αλλά και για μια ασφαλιστική εταιρεία, η οποία έπειτα από το ατύχημα διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε με έλλειμα, γεγονός που οδήγησε στην ρευστοποίηση της.

Το άρθρο συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από τους αναγνώστες μας αφού διαβάστηκε 3,275 φορές από 2,900 επισκέπτες.

Διαβάστε το άρθρο εδώ.

#3 Διευκρινήσεις για την Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας από το Ταμείο Ασφαλιστών Μηχανοκίνητων Οχημάτων

ellada-kypros-ship

Το καλοκαίρι του 2022 ήταν ιστορικό για την Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας αφού επιτεύχθηκε η επαναφορά του δρομολογίου Λεμεσός – Πειραιάς μετά από 21 ολόκληρα χρόνια. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση των δύο χωρών μετά από 2 δεκαετίες έδωσε τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες για μεταφορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα και όπως είναι φυσικό ένα από τα θέματα που απασχολήσαν όσους θα ταξίδευαν με το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα τους ήταν η ασφάλεια του οχήματος τους όσο θα βρίσκονταν σε Ελληνικό Έδαφος.

Έτσι τον Ιούλιο του 2022, το Ταμείο Ασφαλιστών Μηχανοκίνητων Οχημάτων (ΤΑΜΟ) έδωσε συγκεκριμένες διευκρινήσεις για την Ακτοπλοϊκή αυτή σύνδεση όπου παρουσίασε τα δεδομένα που αφορούν την κάλυψη των οχημάτων σε χώρες μέλη του Συστήματος Πράσινης Κάρτας (ΣΠΚ) που έχουν υπογράψει το Τμήμα ΙΙΙ της Ενοποιημένης Συμφωνίας αλλά και τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση ατυχήματος.

Διαβάστε το άρθρο εδώ.

#2 «Χρυσάφι» στα πόδια του Μέσι – Δείτε πόσα ασφάλισε το αριστερό του πόδι ο Αργεντίνος παγκόσμιος πρωταθλητής!

mesi-worldcup

Το 2022 ήταν ιστορικό για την Εθνική ομάδα της Αργεντινής και τον Αρχηγό τους Λιονέλ Μέσι, αφού κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή μετά από 36 χρόνια.

Στο πιο πάνω άρθρο σας παρουσιάσαμε πληροφορίες για την ασφάλιση των ποδιών του Αργεντίνου άσσου και συγκεκριμένα το ιλιγγιώδες ποσό που ασφάλισε το αριστερό του πόδι.

Ο Λιονέλ Μέσι ασφάλισε το αριστερό του πόδι με ένα συμβόλαιο αξίας 900 εκατομμυρίων δολαρίων σε περίπτωση τραυματισμού, συμβόλαιο που αποτελεί το υψηλότερο που εξασφάλισε ποτέ ποδοσφαιριστής.

Η «ασφαλιστική πρωτιά» του αρχηγού της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής, διαβάστηκε περισσότερες από 4,500 φορές από τους αναγνώστες της σελίδας μας καταφέρνοντας να ανεβάσει το άρθρο στην 2η θέση με τα πιο δημοφιλή άρθρα του 2022 ενώ συγκέντρωσε και μεγάλο ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε το άρθρο εδώ.

#1  Η πτώση αεροσκάφους στη Λεμεσό που αποδεικνύει ότι καμιά κάλυψη της Ασφάλισης Κατοικίας δεν είναι υπερβολική

airplane-crash

Το πιο δημοφιλή άρθρο για την χρονιά δυστυχώς είχε να κάνει με ένα τραγικό περιστατικό του παρελθόντος.

Στα πλαίσια του αφιερώματος της ιστοσελίδας μας στην Ασφάλιση Κατοικίας, του πρώτο και πληρέστερου αφιερώματος για το συγκεκριμένο είδος ασφάλισης που κυκλοφόρησε ποτέ στον τύπο, παρουσιάσαμε μία ξεχασμένη ιστορία ενός τραγικού ατυχήματος στη Λεμεσό το 2005.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ιστορία ενός μικρού μονοκινητήριου αεροπλάνου της Εθνικής Φρουράς, το οποίο συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή κοντά στην πόλη της Λεμεσού, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι δύο χειριστές του εκπαιδευτικού αεροσκάφους.

Το άρθρο, που διαβάστηκε πάνω από 5 χιλιάδες άτομα, συνέδεσε το τραγικό αυτό περιστατικό με την κάλυψη που προσφέρουν τα συμβόλαια ασφάλισης κατοικίας για «πρόσκρουση αεροσκάφους» στο κτήριο καταδεικνύοντας ότι καμιά κάλυψη των συμβολαίων Ασφάλισης Κατοικίας δεν είναι υπερβολική.

Διαβάστε το άρθρο εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.