1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. «Χρυσάφι» στα πόδια του Μέσι – Δείτε πόσα ασφάλισε το αριστερό...

«Χρυσάφι» στα πόδια του Μέσι – Δείτε πόσα ασφάλισε το αριστερό του πόδι ο Αργεντίνος παγκόσμιος πρωταθλητής!

«Χρυσάφι» στα πόδια του Μέσι – Δείτε πόσα ασφάλισε το αριστερό του πόδι ο Αργεντίνος παγκόσμιος πρωταθλητής!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αφού λέμε συχνά ότι πρέπει να ασφαλίζουμε όσα είναι σημαντικότερα για εμάς και την οικογένεια μας, δεν είναι παράξενο, ειδικά στις μέρες μας, που οι ποδοσφαιριστές ασφαλίζουν ότι πιο πολυτιμότερο έχουν όσο είναι στην ενεργό δράση … τα πόδια τους.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, δεν θα μπορούσε να μην ασφαλίσει το πολυτιμότερο του «περιουσιακό» στοιχείο, τα πόδια του.

Αν και είπαμε ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ο Λιονέλ Μέσι το πέρασε σε άλλο επίπεδο αφού το ύψος που ασφάλισε το αριστερό μόνο πόδι του είναι εξωφρενικό.

Ενώ είναι σύνηθες οι ποδοσφαιριστές να ασφαλίζουν ολόκληρο το σώμα τους ή και τα δύο πόδια τους, ο αργεντίνος παγκόσμιος πρωταθλητής, ασφάλισε μόνο το αριστερό του πόδι για σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Συγκεκριμένα ο Λιονέλ Μέσι ασφάλισε το αριστερό του πόδι με ένα συμβόλαιο αξίας 900 εκατομμυρίων δολαρίων σε περίπτωση τραυματισμού.

Η είδηση για την ασφάλιση του αριστερού ποδιού του Αργεντίνου άσσου, πυροδότησε πολλές συζητήσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιρόφιλους με κάποιους να χαρακτηρίζουν την κίνηση του ως σοφή και άλλους να την κρίνουν ως υπερβολική. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα πόδια του Μέσι είναι κρίσιμα για την επιτυχία του στο γήπεδο καθώς η δική του απόδοση είναι πολλές φορές εκείνη που θα αλλάξει και τις ισορροπίες σε ένα παιχνίδι. Αυτό ευελπιστούν να γίνει και στον μεγάλο τελικό του μουντιάλ την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τι θα έπρεπε να προσέξει μία εταιρεία αν ασφάλιζε τον James Bond;

Από την άλλη εκτός από την οικονομική αξία των ποδιών του Αργεντίνου σταρ, υποθέτουμε ότι υπάρχει και ένα συναισθηματικό δέσιμο αφού το ποδόσφαιρο αποτελεί σαφέστατα τη μεγάλη του αγάπη και ως εκ τούτου είναι κατανοητό ότι θα ήθελε να τα προστατεύσει και να εξασφαλίσει ότι θα μπορεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μπορεί ορισμένοι να θεωρούν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ως υπερβολικό, είναι όμως σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως και όλοι οι αθλητές, έχουν μεγάλες πιθανότητες να τραυματιστούν ενώ στο ποδόσφαιρο δεν είναι σπάνιο φαινόμενο ένας τραυματισμός να σημάνει και τη λήξη της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.