1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Πρόγραμμα MBA – Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μαθήματα επιχειρηματικότητας από την δημιουργία της...

Πρόγραμμα MBA – Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μαθήματα επιχειρηματικότητας από την δημιουργία της Hellas Direct

Πρόγραμμα MBA – Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μαθήματα επιχειρηματικότητας από την δημιουργία της Hellas Direct
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το πρόγραμμα MBA του Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει την Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 διάλεξη με θέμα «Entrepreneurship: Lessons from setting up Hellas Direct» όπου κύριοι ομιλητές θα είναι οι Αλέξης Πανταζής και Αιμίλιος Μάρκου, ιδρυτές και CEOs της Hellas Direct και νικητές των πρόσφατων βραβείων EY Entrepreneurs of The Year Cyprus 2022.

Η διάλεξη θα ξεκινήσει στις 19:00 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 010, κτήριο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων 07, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

mba-hellasdirect

Λίγα λόγια για τους ομιλητές.

Ο Αλέξης Πανταζής είναι Συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct. Πριν αναλάβει την θέση αυτή, εργάστηκε ως Εκτελεστικός Διευθυντής στην Goldman Sachs όπου ηγήθηκε επενδύσεων και νέων στρατηγικών πρωτοβουλιών για λογαριασμό της εταιρείας στον τομέα της ευρωπαϊκής διαχείρισης επενδύσεων. Διετέλεσε, επίσης, σύμβουλος στρατηγικής στην Boston Consulting Group, ενώ έχει εργαστεί για τη Miramax Films στη Νέα Υόρκη και τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Ο Αλέξης είναι υπότροφος Fulbright και British Chevening, υπότροφος Robert & Diane Levy και Endeavor Global Entrepreneur.

Ο Αιμίλιος Μάρκου είναι Συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct. Πριν αναλάβει την θέση αυτή, διετέλεσε Διευθυντής στην ομάδα European Financial Institutions Structuring στην Barclays Capital. Επίσης, υπήρξε Εκτελεστικός Διευθυντής στο Τμήμα Επενδυτικής Τραπεζικής της Goldman Sachs, όπου ηγήθηκε σειράς έργων στο πλαίσιο του τμήματος ευρωπαϊκής ασφαλιστικής της εταιρείας. Παλαιότερα, ως σύμβουλος στρατηγικής της McKinsey & Company, ο Αιμίλιος συμβούλεψε πελάτες στην Ευρώπη την Αμερική και την Ασία σε μια σειρά από στρατηγικά ζητήματα στους τομείς των ασφαλίσεων, των τραπεζών, της ενέργειας και των μεταφορών. Ο Αιμίλιος είναι Μέλος του Ινστιτούτου Αναλογιστών (FIA) του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και Endeavor Global Entrepreneur.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.