1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Πώς να Αυξήσετε τα Αποτελέσματά σας κατά 50%: Το Webinar που...

Πώς να Αυξήσετε τα Αποτελέσματά σας κατά 50%: Το Webinar που Δεν Πρέπει να Χάσετε!

Πώς να Αυξήσετε τα Αποτελέσματά σας κατά 50%: Το Webinar που Δεν Πρέπει να Χάσετε!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, το Insurance Insiders Club παρουσιάζει ένα ξεχωριστό Webinar. Αυτή η εκδήλωση προσφέρει στους συμμετέχοντες την πολύτιμη ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με νέες πρακτικές και εργαλεία, οδηγώντας σε αύξηση των αποτελεσμάτων τους κατά 50%!.

Το σεμινάριο, με ομιλήτρια την Πηνελόπη Μαγουλιανίτη, Certified Mindset & Transformational Coach, θα δώσει έμφαση στη δύναμη της εμπιστοσύνης στον σύγχρονο, γρήγορα μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο. Η εμπιστοσύνη έχει αναδειχθεί ως ένας κρίσιμος παράγοντας για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης και επιτυχίας.

Στη διάρκεια αυτού του webinar, θα ανακαλύψετε τα πέντε βασικά στοιχεία της εμπιστοσύνης και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε δυναμικές και παραγωγικές σχέσεις με τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας. Είτε είστε επιχειρηματίας, διευθυντής, HR manager, team leader ή απλώς ένας επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος που θέλει να βελτιώσει τις διαπροσωπικές του σχέσεις, το περιεχόμενο αυτού του webinar είναι αναμφισβήτητα πολύτιμο.

Τι περιμένετε να μάθετε στο webinar; Πέρα από τα βασικά στοιχεία της εμπιστοσύνης, θα εξερευνήσετε τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι επαγγελματίες για να δημιουργούν ένα περιβάλλον βασισμένο στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Ανακαλύψτε τα μυστικά της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της αποτελεσματικότητας των ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο της Terramedia: Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης

Αυτό το webinar απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών, και αναμένεται να συγκεντρώσει μια ιδιαίτερη κοινότητα που επιθυμεί να επενδύσει στην ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη. Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε αυτό το πολύτιμο event και να ανακαλύψετε τα εργαλεία που θα σας προωθήσουν στην επόμενη φάση της επαγγελματικής σας καριέρας!

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

19:00 – 19:15 – Προσέλευση

19:15 – 20:15 – Παρουσίαση Σεμιναρίου

20:15 – 21:00 – Ερωτοαπαντήσεις

Πως να το παρακολουθήσεις;

Το Insurance Insiders Club σας δίνει δύο επιλογές για να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο Webinar.

  1. Γίνε σήμερα μέλος στο Insurance Insiders Club, επωφελήσου την ισόβια τιμή γνωριμίας και παρακολούθησε το Webinar εντελώς Δωρεάν! Κάνε κλικ εδώ και δες τις διαθέσιμες επιλογές συνδρομών.
  2. Αν δεν θέλεις να γίνεις τώρα μέλος της κοινότητας μας, μπορείς να παρακολουθήσεις το σεμινάριο καταβάλοντας το αντίτιμο των €24,99. Κάνε κλικ εδώ και κλέισε σήμερα τη δική σου θέση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.