1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ποτέ μη λες Ποτέ – Εκπαιδευτική ημερίδα Δυναμικού Πωλήσεων CNP CYPRIALIFE

Ποτέ μη λες Ποτέ – Εκπαιδευτική ημερίδα Δυναμικού Πωλήσεων CNP CYPRIALIFE

Ποτέ μη λες Ποτέ – Εκπαιδευτική ημερίδα Δυναμικού Πωλήσεων CNP CYPRIALIFE
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 στο Πολυδύναμο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων, η δεύτερη για φέτος Εκπαιδευτική Ημερίδα του Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE.  Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 320 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι απ’ όλη την Κύπρο, καθώς και στελέχη του Διοικητικού προσωπικού.   

Ο θεματικός τίτλος «Ποτέ Μη Λες Ποτέ», όπως αναπτύχθηκε από τη Διεύθυνση της Εταιρείας, συνέδεσε την αβεβαιότητα που υπάρχει στη ζωή μας με την ανάγκη της ασφαλιστικής κάλυψης απέναντι στα απρόοπτα. 

Την ημερίδα άνοιξε ο αξιότιμος Δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος  καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στα όμορφα και φιλόξενα Λεύκαρα.

Πρώτος κύριος ομιλητής ήταν ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS κ. Τάκης Φειδία, που συνεχάρη το Δίκτυο Πωλήσεων για τη μέχρι τώρα ανοδική παραγωγική του πορεία.  Αναφέρθηκε ιδιαίτερα  στα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν την Εταιρεία, το Δίκτυο και τους εργαζομένους της CNP CYPRIALIFE να ξεχωρίζουν μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.  

Τόνισε πως «υπάρχουμε για να προσφέρουμε ασφάλεια, ένα πολύτιμο αγαθό, που πρέπει να είναι διαθέσιμο σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους. Αυτός είναι ο πυρήνας της επιχειρηματικής μας δράσης και της κοινωνικής μας συμμετοχής. Αντιλαμβανόμαστε την ασφάλεια ως μια ευρύτερη έννοια, με πολλές πτυχές, που αγγίζουν το βαθύ συναίσθημα της σιγουριάς: Σιγουριά για τη ζωή, την εργασία, την υγεία, τα υλικά αποκτήματα, το περιβάλλον. Προτεραιότητά μας είναι η προσφορά στους ασφαλισμένους μας ολοκληρωμένων λύσεων προστασίας, κτίζοντας μαζί τους ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία

Η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE κα Ανδρεανή Καλλιμάχου καλωσόρισε την Dream Team της Εταιρείας, εκφράζοντας μεγάλη ικανοποίηση και θερμές ευχαριστίες στους Ασφαλιστικούς Συμβούλους για την ευσυνειδησία, την επαγγελματική αφοσίωση και το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Αναφέρθηκε στα εξαιρετικά αποτελέσματα της CNP CYPRIALIFE, τα επιτεύγματα του ανθρώπινου δυναμικού της, αλλά και την ανάγκη «να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας να κατανοήσουν την ανάγκη για ασφάλιση και να μην λένε ότι δεν μπορεί ΠΟΤΕ να τους συμβεί κάτι απρόσμενο. Η κ. Καλλιμάχου ενημέρωσε επίσης για την έναρξη της νέας διαφημιστικής εκστρατείας της CNP CYPRIALIFE, με τίτλο «ΠΟΤΕ μη λες ΠΟΤΕ» που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την ανάγκη ασφάλισης για κάθε απρόοπτο.  

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Γώγου, παρουσίασε τα μέχρι στιγμής παραγωγικά αποτελέσματα της Εταιρείας και τις προοπτικές που δημιουργούνται μέσα από αυτά. Στο πλαίσιο τούτο, βράβευσε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που επέδειξαν σταθερότητα στην παραγωγή τους εντός του 2023!  Ευχαρίστησε επίσης το Δίκτυο για την υπευθυνότητα, την εγρήγορση, το δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα που το χαρακτηρίζει καθημερινά και το ωθεί προς την επίτευξη των στόχων της Εταιρείας.

Στη συνέχεια ο κ. Γώγου καλωσόρισε τον επίσημο προσκεκλημένο και κύριο ομιλητή, υπερμαραθωνοδρόμο κ. Γιάννη Κούρο που έσπασε όλα τα ρεκόρ τρέχοντας σε υπερμαραθώνιους, ξεπερνώντας όρια που έμοιαζαν αξεπέραστα. Κάτι που συνάδει με την προσπάθεια των ασφαλιστικών συμβούλων της CNP CΥPRIALIFE που τρέχουν κάθε χρόνο το δικό τους επαγγελματικό υπερμαραθώνιο. Η αθλητική καριέρα του κ. Κούρου είναι ακόμα και σήμερα ανυπέρβλητη, αφού κατέρριψε τουλάχιστον 160 παγκόσμια ρεκόρ και κατάφερε να γράψει το όνομά του στο βιβλίο Γκίνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  CNP Ασφαλιστική: Παγκύπριο Συνέδριο 2024 «Θωρακίζουμε το σήμερα...κτίζουμε το αύριο!»

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι έχει τρέξει συνολικά απόσταση ισοδύναμη από τη Γη ως τη …Σελήνη!  Στην παρουσίασή του, ο Γιάννης Κούρος εξήγησε στους ασφαλιστικούς συμβούλους ότι «για να πετύχουμε και να υπερκαλύψουμε τους στόχους μας πρέπει να ξεπερνούμε τον εαυτό μας και να δοκιμαζόμαστε σε νέες προκλήσεις καθημερινά».  Επίσης, μίλησε για τη συνεχή αναζήτηση υψηλότερων στόχων και για το πώς η προσπάθεια πρέπει να γίνει υπερπροσπάθεια, το αδύνατο δυνατό, και η απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα για να πετύχουμε το στόχο μας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.