1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Συνεντεύξεις
  6. »
  7. Οι Θεσμοί της Ασφαλιστικής βιομηχανίας στο Cyprus Insurance News – Νέα...

Οι Θεσμοί της Ασφαλιστικής βιομηχανίας στο Cyprus Insurance News – Νέα Σειρά Συνεντεύξεων

Οι Θεσμοί της Ασφαλιστικής βιομηχανίας στο Cyprus Insurance News – Νέα Σειρά Συνεντεύξεων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία νέα σειρά συνεντεύξεων εγκαινιάζει τις επόμενες ημέρες το Cyprus Insurance News, όπου θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε εκπροσώπους θεσμών και επαγγελματικών σωμάτων της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Αρχή θα κάνουμε με μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, κ. Χαράλαμπο Χαμπουρή, στην οποία θα μιλήσουμε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου στην ασφαλιστική βιομηχανία και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει ενώ θα μας δώσει σημαντικές συμβουλές για τους νέους που είναι σε αναζήτηση της επαγγελματικής τους πορείας.

Επόμενη στη σειρά συνέντευξη θα είναι με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), κ. Ευάγγελο Αναστασιάδη, με τον οποίο μιλάμε για την συνεισφορά του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών στην ασφαλιστική βιομηχανία ενώ συζητάμε για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν και επηρεάζουν τον ασφαλιστικό κλάδο στη χώρα μας.

Ο πρώτος κύκλος των συνεντεύξεων, θα κλείσει με μία αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου(ΠΣΕΑΔ), κ. Κυριάκο Ανδρέου όπου μιλάμε για το έργο του ΠΣΕΑΔ τα τελευταία χρόνια, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο σημερινός Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής αλλά και τη σχέση που πρέπει να έχει ο κάθε επαγγελματίας με την τεχνολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Γιώτα Ναζίρη ομιλήτρια στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε και με άλλα στελέχη θεσμών της ασφαλιστικής βιομηχανίας ενώ θα εγκαινιάσουμε και νέες σειρές συνεντεύξεων όπου θα προβάλουμε επαγγελματίες του χώρου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.