1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Διαμεσολάβηση
  6. »
  7. Ο τρόπος που ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις...

Ο τρόπος που ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις του το 2024

Ο τρόπος που ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις του το 2024
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Καθώς έχουμε ήδη μπει στο 2024, επιχειρήσεις και επαγγελματίες έχουν ήδη θέσει τους δικούς τους στόχους για αυτή τη νέα χρονιά.

Η διαδικασία του καθορισμού στόχων είναι κάτι πολύ γνώριμο για όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου μας έχουν καταρτίσει τα πλάνα τους και ξεκίνησαν να δουλεύουν για την υλοποίηση των στόχων τους.

Η SoEasy Inurance ως μία εταιρεία που έχει στο επίκεντρο της τον Επαγγελματία Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή και με ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών, δουλεύει καθημερινά για να δίνει στους συνεργάτες της όλα τα εργαλεία που είναι αναγκαία για να πετύχουν τους στόχους τους.

Ένας τομέας που πιστεύαμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας ότι κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής θα πρέπει να αξιοποιεί, είναι η τεχνολογία. Γι’ αυτό και δίνουμε στους συνεργάτες μας μία πλήρως ψηφιακή πλατφόρμα απ’ όπου μπορούν εύκολα και απλά να εξυπηρετούν τους πελάτες του εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο που παλιά ξοδευόταν σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Η φιλοσοφία της SoEasy για την τεχνολογία

Πιστή στην πιο πάνω φιλοσοφία, η SoEasy Insurance ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους αξιοποίησης της τεχνολογίας με προτεραιότητα σε εργαλεία και λύσεις που κάνουν την καθημερινότητα των συνεργατών μας πιο εύκολη ενώ την ίδια ώρα δίνουν προστιθέμενη αξία και στον τελικό πελάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η SoEasy Insurance ξανά Μέγας Χορηγός στο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Τρανό παράδειγμα των πιο πάνω το λανσάρισμα των πληρωμών με κρυπτονομίσματα από την 1η του χρόνου.

Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής & Ψηφιακή Ασφάλιση

Μία μεγάλη συζήτηση που συντηρείτε εδώ και χρόνια στον ασφαλιστικό κλάδο είναι εάν η ανάπτυξη των  ψηφιακών καναλιών διανομής ασφαλιστικών προϊόντων είναι ενάντια στο συμφέρων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Ως μία εταιρεία που μας αρέσει να εστιάζουμε στη λύση και όχι στο πρόβλημα, τα τελευταία χρόνια δουλεύουμε για να δώσουμε εργαλεία στο δίκτυο των ασφαλιστικών μας συμβούλων έτσι ώστε να μπορούν και οι ίδιοι να είναι ενεργοί στο κομμάτι των ψηφιακών πωλήσεων.

Η λύση των Affiliate Links

Μέσα από την πλατφόρμα SoEasy Plus, κάθε συνεργαζόμενος ασφαλιστικός σύμβουλος έχει πρόσβαση στα δικά του Affiliate Links τα οποία μπορεί να είτε να μοιραστεί με τους πελάτες του είτε ακόμη καλύτερα να τα προσθέσει στην ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι πελάτες του να μπορούν ανά πάσα στιγμή να αγοράσουν ένα συμβόλαιο για αυτά τα προϊόντα online.

Με τον τρόπο αυτό κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος του δικτύου μας, μπορεί να διαθέτει συγκεκριμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια online δίνοντας από την μία έναν εύκολο τρόπο αγοράς στους πελάτες του ενώ της ίδια στιγμή δεν χάνει τα ωφελήματα από την πώληση.

Τα προϊόντα με Affilate Links

Αυτή τη στιγμή η SoEasy Insurance προσφέρει την πιο πάνω λύση για τα προϊόντας της Ταξιδιωτικής Ασφάλισης και της Ασφάλισης Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Αλλοδαπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Πρόκειται για δύο απλά προϊόντα που μπορούν οι πελάτες κάθε ασφαλιστικού συμβούλου να αγοράσουν διαδικτυακά, με τις δύο πλευρές να εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και τον πελάτη να έχει μια εύκολη εμπειρία.

Όσοι συνεργάτες χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες ή κάποια βοήθεια σχετικά με τη χρήση των Affiliate Links, μπορούν να επικοινωνήσουn με τον υπεύθυνο συντονιστή τους.

Όσοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι δεν ανήκουν στο δίκτυο μας μπορούν να μάθουν εδώ περισσότερα για όλα τα ωφελήματα που έχουν οι συνεργάτες μας και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.