1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ο Πάνος Λελεδάκης στο 9ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Ο Πάνος Λελεδάκης στο 9ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Ο Πάνος Λελεδάκης στο 9ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της IFAAcademy – International Financial Architects, διεθνώς βραβευμένος Ομιλητής, κ. Πάνος Λελεδάκης θα είναι ομιλητής στο 9ο Παγκύπριο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ για να μας παρουσιάσει το θέμα: «Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης».

Μαζί μας θα μοιραστεί τα μυστικά της τεχνητής νοημοσύνης κι όλων αυτών που μπορούν να μας φέρουν μπροστά από την εποχή μας!

Πριν το 2023 ο κ. Λελεδάκης υποστήριζε ότι είναι πολύ καλό να αγκαλιάσεις την τεχνολογία και να την κάνεις μέρος της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας! Μετά το 2023 το θεωρεί απολύτως απαραίτητο ειδικά με την έλευση της τεχνητής νοημοσύνης! Στην ομιλία του θα μας πει πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό στην πράξη!

Ο κ. Λελεδάκης είναι πρωτοπόρος στον ασφαλιστικό κλάδο. Ειδικός στο θέμα των millennials & Gen Z, του ψηφιακού μετασχηματισμού, του Metaverse & της Εικονικής Πραγματικότητας, της στρατηγικής μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, της Τεχνητής Νοημοσύνης και των νέων τεχνολογιών αιχμής στον ασφαλιστικό κλάδο.

Επινόησε δύο καινοτόμα λογισμικά για την ανάλυση ασφαλιστικών αναγκών, εφαρμόζοντας την επιστήμη της διαχείρισης κινδύνων, την τεχνητή νοημοσύνη και την εκτεταμένη νευροεπιστημονική έρευνα σχετικά με την αντίληψη κινδύνων και τη λήψη αποφάσεων. Το λογισμικό έλαβε πολλά βραβεία καινοτομίας από σημαντικούς οργανισμούς όπως το Πανεπιστήμιο MIT (MIT Enterprise Forum), το Επιμελητήριο Βιομηχάνων Κύπρου, βραβείο start-up της Ευρώπης και διακρίθηκε και στον παγκόσμιο διαγωνισμό “Get in the ring”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έκλεψε τις εντυπώσεις το καλωσόρισμα της AXERIA στην Κύπρο

Η IFAAcademy έλαβε επίσης ένα καταπληκτικό βραβείο “Top 50 Leaders Companies In Education” σε παγκόσμιο επίπεδο από τον διεθνή οργανισμό GFEL – Global Forum for Education And learning και κέρδισε επίσης το βραβείο “Best Insurance & Finance Advisor Training Institute 2020” σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από το Corporate Vision μέλος της AI Global Media.

Το 2020 έλαβε επίσης το σημαντικό παγκόσμιο βραβείο “Top 25 InsurTech CEOs of 2020” από τον οργανισμό Technology Innovators Media.

Ο κύριος Λελεδάκης διαθέτη τεράστια 20ετή εμπειρία στον τομέα από το 1999 ως κορυφαία βραβευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος (μέλος του MDRT) και manager.

Είναι διεθνής δημόσιος ομιλητής με μεγάλη εμπειρία και έχει κάνει ομιλίες συνολικά εκατοντάδων ωρών σε μεγάλες σκηνές σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Λελεδάκης χαρακτηρίζεται από τον παρακινητικό & παθιασμένο τρόπο έκφρασής του!

Κατέχει πιστοποίηση στην “Τεχνητή Νοημοσύνη για επιχειρήσεις” από το Πανεπιστήμιο Penn της Πενσυλβάνια. Επίσης, κατέχει και πιστοποιήσεις από LUTCF, IRMA, BRMA, και συνεχείς σπουδές στην PRMIA (επαγγελματική ένωση διαχείρισης κινδύνων).

Διετέλεσε πρόεδρος, της Πανελλήνιας Ένωσης Ασφαλιστικών Συμβούλων από το 2015 έως το 2019.
Επί του παρόντος, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της IFAAcademy (International Financial Architects), ενός εκπαιδευτικού & ερευνητικού οργανισμού που επικεντρώνεται στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά και εξειδικεύεται στην εκπαίδευση και κατάρτιση ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών συμβούλων με παρουσία στον Καναδά, τη Νέα Υόρκη, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Τα μέλη του Board of Advisors της IFAAcademy είναι Key members της ελληνικής και διεθνούς αγοράς!

Όραμά του είναι να αναβαθμίσει τον ασφαλιστικό θεσμό στη θέση που του αξίζει και να αναδείξει τον ασφαλιστικό σύμβουλο σε Risk Management Scientist για ιδιώτες & επιχειρήσεις δημιουργώντας τον επαγγελματία του μέλλοντος: τη νέα ειδικότητα του “Insurable Risk Manager”.

Πληροφορίες παρακολούθησης του συνεδρίου

Ο ΠΣΕΑΔ δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε προνομιακή early bird τιμή μέχρι 30/04! Οι early bird τιμές είναι κερδίζεις συμμετοχή με 40 ευρώ αν παρακολουθήσεις δια ζώσης το συνέδριο ενώ αν επιλέξεις διαδικτυακή παρακολούθηση με το early bird εξασφαλίζεις συμμετοχή με 25 ευρώ!

Στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης του ΠΣΕΑΔ, το φετινό συνέδριο θα στηρίξει το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες “Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του!”

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Eurosuccess Consulting

Genikes Insurance

Universal Life

Ypera Ασφαλιστική

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Eurosure

CNP Asfalistiki

Cosmos Insurance Company Public Ltd

AIG

Antigonos Immigration Consultants

CNP CYPRIALIFE

Y. SYRIMIS INSURANCE

Minerva Insurance

ΕΚΘΕΤΕΣ

TecVault

DUO-BOND General Auto Glass

TRIKKIS AUTOGLASS

 Tack TMI

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ

Cyprus Airways

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο Γιώργος Γιωργάκης ομιλητής στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Το Cyprus Insurance News θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.