1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Μέχρι 30 Απριλίου το Early Bird για το συνέδριο του ΠΣΕΑΔ...

Μέχρι 30 Απριλίου το Early Bird για το συνέδριο του ΠΣΕΑΔ – Δήλωσε συμμετοχή

Μέχρι 30 Απριλίου το Early Bird για το συνέδριο του ΠΣΕΑΔ – Δήλωσε συμμετοχή
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Καθώς πλησιάζει το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ το να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου μέσω early bird μέχρι 30/04 είναι must! Αν παρακολουθήσεις δια ζώσης το συνέδριο τότε με το early bird κερδίζεις συμμετοχή με 40 ευρώ, ενώ αν επιλέξεις διαδικτυακή παρακολούθηση με το early bird εξασφαλίζεις συμμετοχή με 25 ευρώ!

Το φετινό συνέδριο με τίτλο: «Η επόμενη μέρα», θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου την 21η Μαΐου 2024, ημέρα Τρίτη και η ώρα 10:15 πμ.

Στη θεματολογία συμπεριλαμβάνονται σύγχρονα θέματα όπως τεχνητή νοημοσύνη, κλιματική αλλαγή, περιβάλλον κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση (ESG), αυτοπεποίθηση, παρακίνηση, ψηφιοποίηση και τέλος, πληροφόρηση – παραπληροφόρηση.

Στόχος του φετινού συνεδρίου είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις σύγχρονες προκλήσεις που βρίσκεται αντιμέτωπη η ασφαλιστική αγορά ώστε να είναι έτοιμη για την «επόμενη μέρα».

Οι χορηγοί και υποστηρικτές που ανακοινώθηκαν μέχρι τώρα είναι η SoEasy Inurance Brokers Ltd, η οποία θα είναι Μέγας Χορηγός, η Eurosuccess Consulting Χορηγός καθώς και η Eurosure υποστηρικτής!

Ο ΠΣΕΑΔ ξεκίνησε να ανακοινώνει τους ομιλητές του συνεδρίου κάνοντας την αρχή με τη Γιώτα Ναζίρη – NLP & Life Coach, η οποία πρόκειται να μιλήσει για το θέμα: “Μαθαίνοντας Τον Εαυτό Μου”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  ΠΣΕΑΔ: Έτοιμος να αναλάβει την εποπτεία των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης του ΠΣΕΑΔ, το φετινό συνέδριο θα στηρίξει το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες “Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του!”

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Το Cyprus Insurance News θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.