1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια του ΑΙΚ για Digital Marketing &...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια του ΑΙΚ για Digital Marketing & Chat GPT!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια του ΑΙΚ για Digital Marketing & Chat GPT!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Δείχνοντας ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες της νέας σύγχρονης εποχής, το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, διοργάνωσε τις προηγούμενες βδομάδες δύο σεμινάρια που στόχο είχαν να εφοδιάσουν τους εκπαιδευόμενους με δεξιότητες που είναι απαραίτητες σήμερα για κάθε επαγγελματία στον χώρο της ασφάλισης σήμερα.

Το πρώτο σεμινάριο, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και είχε θέμα το «Digital Insurance Marketing». Το Σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε μόνο διαδικτυακά, είχε διάρκεια 5 ωρών με συμμετοχή 20 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Δημήτρης Μαύρος.

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου, έμαθαν για το Digital Marketing και συγκεκριμένα τι είναι το Digital Marketing Plan, γιατί και πως να φτιάξει ένας επαγγελματίας τη δική του ιστοσελίδα αλλά και για το πολύ σημαντικό θέμα της ολοκληρωμένης ψηφιακής στρατηγικής τους.

Το δεύτερο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 και είχε θέμα «CHATGPT: Αξιοποιώντας τη Δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης». Το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε τόσο με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά, είχε διάρκεια 5 ωρών με συμμετοχή 25 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας.

Οι συμμετέχοντες είχαν μία πρώτη επαφή με το ChatGPT και έμαθαν πώς να το αξιοποιήσουν
αποτελεσµατικά στην καθημερινή τους επαγγελματική δραστηριότητα. Μέσα
από το σεµινάριο οι συµµετέχοντες θα ανακάλυψαν τα θεµέλια της τεχνολογίας
ChatGPT και απέκτησαν δεξιότητες για αποτελεσµατική επικοινωνία µε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Γνωρίστε τους εκπαιδευτές του σεμιναρίου ασφάλιση περιβαλλοντικής ευθύνης

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.