1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ασφαλιστικό Δίκαιο: Από τη Θεωρία στην Πράξη – Ένα σεμινάριο του...

Ασφαλιστικό Δίκαιο: Από τη Θεωρία στην Πράξη – Ένα σεμινάριο του ELTC για κάθε επαγγελματία!

Ασφαλιστικό Δίκαιο: Από τη Θεωρία στην Πράξη – Ένα σεμινάριο του ELTC για κάθε επαγγελματία!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το σεμινάριο αυτό στοχεύει στην εκπαίδευση ασφαλιστών και δικηγόρων στην εφαρμογή του ασφαλιστικού δικαίου και την πρακτική αντιμετώπισης των ασφαλιστικών συμβάσεων στην καθημερινή τους εργασία.

Γιατί αυτό το σεμινάριο είναι σημαντικό για εσάς;

Ο ασφαλιστικός κλάδος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κλάδος στην Κύπρο, μετά τον τραπεζικό. Το σεμινάριο του ELTC με τίτλο ‘Εισαγωγή στο Ασφαλιστικό Δίκαιο’ προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εξερευνήσουν το ασφαλιστικό δίκαιο, τη ρύθμιση και την πρακτική του.

Η παρακολούθηση ενός προγράμματος για την ασφαλιστική πρακτική είναι ιδιαίτερα επωφελής για ασφαλιστές, χειριστές απαιτήσεων και δικηγόρους για τους παρακάτω λόγους:

  1. Ολοκληρωμένη κατανόηση: Το πρόγραμμα παρέχει μια ολιστική επισκόπηση των ασφαλιστικών πρακτικών, καλύπτοντας τις βασικές έννοιες, τις αρχές και τους κανονισμούς στον ασφαλιστικό κλάδο.
  2. Ενίσχυση νομικών γνώσεων: Το πρόγραμμα παρέχει ενδείξεις για τα ασφαλιστικά συμβόλαια, την ανάλυση κάλυψης, την ερμηνεία της πολιτικής και τα νομικά ζητήματα που σχετίζονται με τις ασφαλιστικές αξιώσεις.
  3. Επίγνωση της βιομηχανίας: Οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από την παρακολούθηση του μαθήματος καθώς θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη κατανόηση της αγοράς ασφαλίσεων, των διαφόρων τύπων ασφαλιστικών πολιτικών, της αξιολόγησης του κινδύνου και των διαδικασιών αντισφαλίσεως.
  4. Επαγγελματική ανάπτυξη: Η παρακολούθηση του μαθήματος θα συμβάλει στην επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων, διευρύνοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Θα τους παράσχει τα απαραίτητα εργαλεία και την ειδικότητα για να κατανοούν πλήρως και να διαπραγματεύονται ασφαλιστικές πρακτικές, να χειρίζονται απαιτήσεις και να επικοινωνούν αποτελεσματικά με πελάτες και ασφαλιστικούς παρόχους.
  5. Διαχείριση κινδύνου: Η κατανόηση των ασφαλιστικών πρακτικών είναι ουσιαστική για τους επαγγελματίες διαχείρισης κινδύνου, καθώς τους επιτρέπει να αναγνωρίζουν τους πιθανούς κινδύνους, να αξιολογούν τις ασφαλιστικές επιλογές και να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις για την προστασία επιχειρήσεων και ατόμων.
  6. Αντιπροσώπευση πελατών: Οι δικηγόροι, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και οι χειριστές απαιτήσεων αντιπροσωπεύουν πελάτες σε ασφαλιστικά ζητήματα. Με την παρακολούθηση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις τεχνικές εκπροσώπησης πελατών, τις αποτελεσματικές στρατηγικές επικοινωνίας και τις διαπραγματευτικές δεξιότητες. Αυτό θα τους επιτρέπει να υπερασπίζονται καλύτερα τα συμφέροντα των πελατών τους και να επιτυγχάνουν ευνοϊκά αποτελέσματα σε ασφαλιστικές συναλλαγές και διακανονισμούς αποζημιώσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Σεμινάριο: Μεθοδολογία Ψηφιακής Στρατηγικής για Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω ZOOM στις 8,9,14 και 16 Νοεμβρίου, από τις 14:00 μέχρι τις 17:00 και οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εκπαιδευτής του συγκεκριμένου σεμιναρίου θα είναι ο Νικόλας Κυριακίδης, νομικός , ακαδημαϊκός και ιδρυτικό μέλος του  Cyprus Forum of Insurance Lawyers.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο εδώ

Το πρόγραμμα θα προσφερθεί στα Ελληνικά.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.