1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Trust Insurance εμπιστεύεται τις γυναίκες στην πράξη!

Η Trust Insurance εμπιστεύεται τις γυναίκες στην πράξη!

Η Trust Insurance εμπιστεύεται τις γυναίκες στην πράξη!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Trust Insurance Cyprus, ως τετράκις πιστοποιημένο πρότυπο εργοδότη (2014 Standard, 2017 Platinum, 2017 Platinum Award, 2020 Platinum) έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αποτελεί αξιοκρατικό οργανισμό σε όλα τα επίπεδα, ανεξαρτήτως φύλου ή άλλων πιθανών κατηγοριοποιήσεων.

Ειδικότερα όμως σε ότι αφορά την έμφυλη πτυχή, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

•             64%    του προσωπικού είναι γυναίκες

•             33%    της senior management ομάδας είναι γυναίκες

•             58%    της middle management ομάδας είναι γυναίκες

•             Πλείστα άτομα που ανελίχθηκαν από θέσεις εισδοχής σε ανώτερες θέσεις είναι γυναίκες

Η μεγαλύτερη απόδειξη σεβασμού, αξιοκρατίας και διασφάλισης της ισότητας, είναι ίσως το γεγονός ότι όλοι ανεξαιρέτως αξιολογούνται στη βάση του αποτελέσματος της δουλειάς τους χωρίς κοινωνικά ή άλλα φίλτρα.

Μια επαγγελματική οικογένεια στην οποία ο καθένας διεκδικεί και κερδίζει τη θέση του επί ίσοις όροις. Όπου όλοι έχουν φωνή και ενθαρρύνονται να την χρησιμοποιήσουν.

Η επαναπαπιστοποίηση της Εταιρείας με το πρότυπο Platinum Emloyer για δεύτερη φορά, με ακόμα υψηλότερους δείκτες στις μετρήσεις/αξιολογήσεις του Investors In People αποτελεί ακόμα ένα μετρήσιμο στοιχείο που αποδεικνύει την ακολουθία λόγων και πράξεων της Trust. Κάτι το οποίο πρεσβεύει και υπηρετεί σε όλες τις εκφάνσεις των δραστηριοτήτων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κατερίνα Παυλίδου: «Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου προσφέρει ευελιξία και αυτονομία για τη σύγχρονη γυναίκα»

Γιατί στην Trust στον πυρήνα όλων ήταν και παραμένει ο άνθρωπος. Γι’ αυτό και μπορεί να στοχεύει ακόμα πιο ψηλά, να προχωρεί ακόμα πιο μπροστά.

In TRUST We Trust

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.