1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η SoEasy Insurance ήταν ο Μέγα Χορηγός στο 7ο Παγκύπριο Συνέδριο...

Η SoEasy Insurance ήταν ο Μέγα Χορηγός στο 7ο Παγκύπριο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Η SoEasy Insurance ήταν ο Μέγα Χορηγός στο 7ο Παγκύπριο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών πραγματοποίησε με τεράστια επιτυχία την Παρασκευή 3 Ιουνίου, το 7ο του Παγκύπριο Συνέδριο και η SoEasy Insurance ήταν, για άλλη μια χρονιά, ο Μέγα Χορηγός της διοργάνωσης.

Σαν μία εταιρεία που βασίζεται στο δίκτυο συνεργατών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και αντιλαμβανόμενη τον καθοριστικό ρόλο του Επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων, η So Easy Insurance στηρίζει σταθερά και διαχρονικά τόσο τον ίδιο τον σύνδεσμο αλλά και το συνέδριο.

Σε σύντομη ομιλία του κατά την έναρξη του συνεδρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιάννης Νικολάου, είπε ότι «Για τη SoEasy Insurance αποτελεί τιμή που είναι ο Μέγα Χορηγός του 7ου Συνεδρίου ΠΣΕΑΔ, ενός συνεδρίου που μόνο στόχο έχει να προσφέρει γνώσεις και ενημέρωση για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές» ενώ έδωσε το μήνυμα ότι τόσο οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όσο και ολόκληρη η ασφαλιστική βιομηχανία, «θα πρέπει να εξετάζουν τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της τεχνολογίας με ανοικτά μάτια και ανοικτή καρδιά, είτε αυτό αφορά γενικά τις νέες τεχνολογίες ή ειδικά τεχνολογίες όπως το blockchain ή την τεχνητή νοημοσύνη που μπαίνουν στην ζωή μας».

Το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τόσο με φυσική παρουσία στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών όσο και διαδικτυακά, παρακολούθησαν πέραν των 500 συνέδρων ενώ η πλούσια θεματολογία του κράτησε το ενδιαφέρον ζωντανό μέχρι τη λήξη του.

Πιο κάτω ακολουθεί το εισαγωγικό βίντεο για τη SoEasy Insurance όπως προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.