1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το πρωτοποριακό χρηματοοικονομικό εργαλείο LUX παρουσίασε στο BLIS 2022 η εταιρεία...

Το πρωτοποριακό χρηματοοικονομικό εργαλείο LUX παρουσίασε στο BLIS 2022 η εταιρεία τεχνολογίας TECHINS

Το πρωτοποριακό χρηματοοικονομικό εργαλείο LUX παρουσίασε στο BLIS 2022 η εταιρεία τεχνολογίας TECHINS
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η εταιρεία τεχνολογίας TECHINS, με επίκεντρο τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, έδωσε το παρών της σε άλλο ένα συνέδριο του κλάδου, όπου παρουσίασε το πρωτοποριακό χρηματοοικονομικό της εργαλείο LUX. Με επικεφαλής τον CEO της εταιρείας Λεωνίδα Διαμαντόπουλο και τον CFO της Νίκο Στυλιανό, η εταιρεία συμμετείχε ως εκθέτης στην κορυφαία διοργάνωση BLIS 2022 που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 6 με 8 Οκτωβρίου στον Λίβανο.

Το συγκεκριμένο συνέδριο που προσελκύει κάθε χρόνο τους κορυφαίους χρηματοοικονομικούς συμβούλους από τον Λίβανο, την Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή, σημείωσε ξανά μεγάλη επιτυχία δημιουργώντας θετικές εντυπώσεις σε όλους όσους το παρακολούθησαν.

Το χρηματοοικονομικό εργαλείο LUX έχει δημιουργηθεί με απώτερο σκοπό την επιμόρφωση των καταναλωτών για τις Unit Linked Ασφαλίσεις Ζωής και αποτελεί το καλύτερο εργαλείο στη φαρέτρα των ασφαλιστικών συμβούλων έτσι ώστε να βοηθήσουν τον πελάτη τους να κατανοήσει τα πλεονεκτήματα και τις αποδόσεις ενός επενδυτικού συμβολαίου ασφάλισης ζωής.

Με το LUX οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι μπορούν εύκολα, γρήγορα και απλά να παρουσιάζουν αποτελεσματικά πληροφορίες στους πελάτες τους με τέτοιο τρόπο που ο καταναλωτής να κατανοήσει καλύτερα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα και τις αγορές. Το LUX αξιοποιεί δείκτες, στατιστικές και πραγματικούς αριθμούς για να κάνει την παρουσίαση των επιλογών από τον ασφαλιστικό σύμβουλο πολύ πιο αποτελεσματική. Ενδεικτικό είναι ότι οι πρώτοι επαγγελματίες που το χρησιμοποίησαν είδαν τα αποτελέσματα τους να βελτιώνονται κατά 20% αφού οι πελάτες τους απόκτησαν καλύτερη κατανόηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αυτοκινούμενα οχήματα: Από τεχνολογική ουτοπία σε σύγχρονη πραγματικότητα

Διαβάστε ακόμα: Συνέντευξη: Το χρηματοοικονομικό εργαλείο της Techins που βοηθά τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να αυξήσουν τις πωλήσεις τους!

Ο Λεωνίδας Διαμαντόπουλος, CEO της TECHINS τονίζει ότι «η παρουσία μας σε μεγάλα συνέδρια της Ελλάδας, της Κύπρου και της ευρύτερης περιοχής είναι πολύ σημαντική αφού εξυπηρετεί την αποστολή μας που δεν είναι άλλη από το να κάνουμε το LUX γνωστό σε περισσότερους επαγγελματίες. Γνωρίζοντας τις δυνατότητες της εφαρμογής LUX πιστεύουμε ότι η χρήση της από περισσότερους επαγγελματίες έχει να συνεισφέρει τόσο στον κάθε επαγγελματία ξεχωριστά αλλά και στην ασφαλιστική βιομηχανία ευρύτερα».

Ο Νίκος Στυλιανός, CFO της TECHINS πρόσθεσε ότι «Μέσα από τις συζητήσεις που έχουμε με τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου σε κάθε συνέδριο που δίνουμε το παρών μας, παρατηρώ με μεγάλη χαρά ότι το LUX προκαλεί ενδιαφέρον και ενθουσιασμό. Στόχος μας η συνεχής βελτίωση του και η μέγιστη δυνατή παραμετροποίηση του στα δεδομένα κάθε αγοράς ώστε να μπορεί να εξελίξει τον επαγγελματία και να είναι το δυνατότερο του χαρτί σε κάθε ραντεβού.».

Μάθετε περισσότερα για το LUX στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο https://techins.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.