1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Η INTERAMERICAN απέσπασε τρία χρυσά βραβεία στα Digital Finance Awards 2022

Η INTERAMERICAN απέσπασε τρία χρυσά βραβεία στα Digital Finance Awards 2022

Η INTERAMERICAN απέσπασε τρία χρυσά βραβεία στα Digital Finance Awards 2022
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η INTERAMERICAN κέρδισε 3 χρυσά βραβεία στα πρόσφατα Digital Finance Awards για έργα παροχής σύγχρονων ψηφιακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών που ανέπτυξε η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN κατέκτησε δύο Gold βραβεία στον τομέα των Data & Analytics, σε συνεργασία με το SAS Institute, στις κατηγορίες «Best CRM/Data Analytics / Customer-Profiling Initiative» και «Best Digital Transformation Initiative». Οι υλοποιήσεις των έργων και στις δύο κατηγορίες αφορούν στη χρήση Machine Learning & Artificial Intelligence τεχνολογιών που στόχος τους είναι η παροχή πλήρως αυτοματοποιημένων και προσωποποιημένων λύσεων προς τους πελάτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δημιουργία ενός πλήρως αυτόνομου Machine Learning αλγορίθμου στην ιστοσελίδα του direct brand της εταιρείας, της Anytime.

Επιπλέον, ο Όμιλος INTERAMERICAN έλαβε Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Cloud Computing / Data Center Project» . Η βράβευση αφορά στο έργο μεταφοράς του κύριου Data Center της INTERAMERICAN σε νέες εγκαταστάσεις, σε συνεργασία με την Kyndryl. Η υλοποίηση σχεδιάστηκε με βάση την καινοτόμο ιδέα της θέσπισης μιας μετασχηματισμένης CI/CD ροής πληροφοριών. Το έργο εκτελέστηκε με επιτυχία και έδωσε απτά αποτελέσματα όσον αφορά στη μείωση του απαιτούμενου χρόνου αδράνειας κατά 75%, τη βελτίωση του συνολικού χρόνου εκτέλεσης του έργου κατά το ήμισυ και τη σημαντική ελάττωση του ρίσκου από απρόβλεπτους παράγοντες.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.