1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Interamerican: Νέο λογισμικό εκτίμησης κινδύνων

Interamerican: Νέο λογισμικό εκτίμησης κινδύνων

Interamerican: Νέο λογισμικό εκτίμησης κινδύνων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μετά από 9 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής του πρώτου αυτοματοποιημένου,  «έξυπνου» συστήματος underwriting στην ελληνική ασφαλιστική αγορά (“Genius” System) από την Interamerican, η Εταιρεία λανσάρει μια νέα ακόμα πιο εξελιγμένη πλατφόρμα ψηφιακής εκτίμησης ασφαλιστικών κινδύνων Ζωής & Υγείας, η οποία σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε εξ’ ολοκλήρου από εξειδικευμένα στελέχη της.

Πρόκειται για ένα λογισμικό εκτίμησης κινδύνων που στόχο έχει το χειρισμό όλων των σύγχρονων προκλήσεων που αντιμετωπίζει στο συγκεκριμένο χώρο η ιδιωτική ασφάλιση Ζωής  & Υγείας και ειδικότερα την αποτελεσματική και ευχερή πρόσκτηση εργασιών, σε συνδυασμό με την ικανοποίηση των προσδοκιών και των αναγκών της νέας γενιάς ασφαλισμένων.

Το νέο “Genius” underwriting system της Interamerican,  “κατανοεί” πάνω από 4.000 πιθανές ιατρικές καταχωρήσεις, ενεργοποιεί τουλάχιστον 1.000 «έξυπνες» ερωτήσεις και διαχειρίζεται αλγοριθμικά κάθε είδος κινδύνου, παράγοντας αυτόματα αποφάσεις και κατά συνέπεια κλείνοντας σε ελάχιστο χρόνο την έκδοση ενός ασφαλιστηρίου, καθώς συνδέεται με τις δύο πλατφόρμες διαχείρισης ασφαλιστηρίων συμβολαίων της Interamerican.

«Σκοπός μας είναι η Interamerican να διαχειρίζεται κάθε πτυχή που βελτιώνει στο καλύτερο την εμπειρία των ασφαλισμένων. Διαθέτουμε πλέον το δικό μας λογισμικό σύστημα ανάπτυξης κανόνων, το οποίο μας προσδίδει απίστευτη ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε κάθε επιχειρηματική απαίτηση, ενώ οι συνεργάτες μας έχουν στη διάθεσή τους, κάθε στιγμή, σε κάθε σημείο, έναν “ψηφιακό” underwriter που θα τους βοηθήσει να ολοκληρώνουν άμεσα μια πώληση, προσφέροντας μοναδική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας», επισημαίνει ο Γιάννης Βασαλάκης, Manager του Health & Financial Future Operations & Underwriting, της Εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το ΑΙ μπορεί ν' αλλάξει πολλά στον Ασφαλιστικό Κλάδο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.