1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στα γραφεία της Interamerican οι επιτυχόντες συνεργάτες της Universal Insurance Agency!

Στα γραφεία της Interamerican οι επιτυχόντες συνεργάτες της Universal Insurance Agency!

Στα γραφεία της Interamerican οι επιτυχόντες συνεργάτες της Universal Insurance Agency!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για ακόμη μια χρονιά οι επιτυχόντες συνεργάτες της Universal Insurance Agency, θυγατρικής εταιρείας της Universal Life, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Interamerican στην Αθήνα, ως επιβράβευση σε διαγωνισμό πωλήσεων στη βάση των παραγωγικών αποτελεσμάτων του 2022.

Η ομάδα της Universal Insurance Agency κατά τη διάρκεια του ταξιδίου επιβράβευσης πραγματοποίησε συναντήσεις με στελέχη της Interamerican στο πλαίσιο ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών για την ασφαλιστική αγορά σε Ελλάδα και Κύπρο. Τους επιτυχόντες συνεργάτες συνόδευσαν τα διοικητικά στελέχη της Universal Life, Κούλλης Σαββίδης – Διευθυντής Πωλήσεων και  Μαρία Παναγιωτίδου – Διευθύντρια της Universal Insurance Agency. 

Interamerican και Universal Life, βρίσκονται ήδη στον τρίτο χρόνο συνεργασίας, μέσω της παρουσίας της Interamerican στην Κύπρο και της Universal Insurance Agency, θυγατρικής εταιρείας της Universal Life. Η συνεργασία επικεντρώνεται στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, με εξαιρετικά αποτελέσματα όλο αυτό το διάστημα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.